Представниця України на конкурсі Mrs. World-2022 Тетяна Чубак розповіла про секрет сімейного щастя

Тетяна Чубак
Своїми секретами щастя і життєвою мудрістю поділилася українка, яка цього року представлятиме нашу країну на конкурсі Mrs. World-2022.

Нині Тетяна Чубак готується до участі у Mrs. World — міжнародному конкурсі, що проводиться щорічно як конкурс краси для заміжніх жінок. У 1985 році «Місіс Світу» стала продовженням одного з найстаріших конкурсів — «Місіс Америка». «Для мене надзвичайно приємно і відповідально представляти Україну на конкурсі красивих, чарівних, розумних і успішних жінок з усього світу. Особливо зараз, коли вкотре необхідно привернути увагу міжнародної спільноти до подій в Україні», — коментує Тетяна, яка водночас активно бореться за перемогу України на інформаційному фронті і веде волонтерську діяльність.

Про виховання дітей, сімейне щастя, благодійність і секрети краси — читайте у нашому матеріалі.

Читайте також

Врода 40+: українки знялись у фотопроєкті «Красива та незламна»

Врода 40+: українки знялись у фотопроєкті «Красива та незламна»

Історичне рішення: українська модель Вероніка Дідусенко змінила правила світових конкурсів краси

Історичне рішення: українська модель Вероніка Дідусенко змінила правила світових конкурсів краси

Тетяна Чубак

— Війна на кожного впливає по-різному — хтось стає загартованим, хтось вразливим, хтось цинічним. Як ви змінилися за останні сім місяців? 

Цікаве запитання. Мій стан не був стабільним, він постійно змінювався, та цей процес продовжується. Спочатку я налаштовувала себе нічого не боятися, бути спокійною, передавати це відчуття сім’ї,  дітям, співробітникам. Багато працювала, використовуючи свої контакти, знання, організаційні здібності та ресурси для допомоги усім, хто потребував і потребує. Я радію, що саме у ці дні наш Благодійний фонд «Подоляни» отримав велику допомогу – три двадцятитонні машини з продуктами харчування та засобами гігієни від Угорської екуменічної служби допомоги. Усі ці речі ми передали громадам Тернопільщини, які гостинно приймали внутрішньо переміщених осіб, пізніше через наших захисників передавали на деокуповані території на Сході та Півдні України. Також у ці дні війни я зрозуміла, що потрібно як ніколи бути згуртованим, гнучким, швидким у прийнятті рішень та вміти адаптовуватись до обставин, не втрачаючи спокій. Працювати дружньо та злагоджено з іншими волонтерами, бути корисним для своєї країни та українців. Згадуючи все пройдене, на думку приходять слова Теодора Рузвельта: «Роби, що можеш, із тим, що маєш, там, де ти є». Аналізуючи усе пережите, ми отримали мужність, впевненість у своїх силах, мудрість, досвід і знання.

— Цього року ви представлятиме нашу країну на найбільшому всесвітньому конкурсі краси Mrs. World. Розкажіть детальніше, чому зараз це важливо для України?

Представляти Україну на найбільшому всесвітньому конкурсі краси Mrs. World для мене надзвичайно відповідально, особливо зараз, у часі війни. Україну потрібно презентувати як країну красивих, талановитих, мужніх, нескорених, як націю з багатовіковою історією та традиціями. Наші українські жінки — берегині роду, мудрі й активні. І на мою думку, про це потрібно говорити щоденно, використовуючи будь-яку можливість, на різних міжнародних конкурсах і майданчиках. Це популяризація України у світі.

— Участь у конкурсах краси — це завжди виклик для жінок та подолання певних внутрішніх і зовнішніх бар’єрів. Розкажіть, чи мали ви коли-небудь невпевненість у собі та як її подолали?

Усім, навіть відомим людям, відоме почуття невпевності. Воно притаманне перед чимось новим, невідомим, чи то екзамени, змагання, конкурси, зйомки чи виступи. Єдиний метод подолати невпевненість — це набувати досвід та робити все щиро й відкрито. Будьте справжніми, будьте собою, адже світ обожнює оригінали. Перевірено.

— Ще до повномасштабної війни ви багато уваги приділяли допомозі іншим: учасникам АТО та їхнім сім’ям, дітям та особам з інвалідністю, людям похилого віку, школам для дітей-сиріт, талановитій молоді. Які зараз ваші пріоритети благодійного напрямку? Адже тепер у нашій країні ще більше тих, хто потребує підтримки.

Пріоритетами залишаються допомога нашим захисникам і захисницям, госпітальєрам, а також людям, які живуть у зонах активних бойових дій і на деокупованих територіях. Понад 8 років ми співпрацюємо із ЗСУ, та на початку повномасштабного вторгнення нашим благодійним фондом «Подоляни», який не припиняв своєї діяльності жодного дня і працює 15 років, було перераховано 250 000 грн на потреби захисників. Також спільно з партнерами нам вдалось закупити все необхідне для ЗСУ: техніку, теплий одяг, спальні мішки, засоби гігієни, продукти харчування, ліки тощо. Допомагаємо дітям-сиротам, людям з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам. Ми активно підтримуємо спорт і талановиту молодь. Співпрацюємо з лікарнями, бібліотеками та беремо участь в освітніх та екологічних проєктах. 

Тетяна Чубак

— Опишіть ваш звичайний день.

День розпочинається з родини. Приємно готувати сніданок для чоловіка та дітей. Обов’язково заняття спортом: плавання, пілатес чи хореографія. Звичайно ж, вирішую робочі питання. День завершується вечерею в родинному колі, спілкуванням і обміном враженнями. Також ввечері ми з чоловіком любимо прогулятись біля нашого будинку.

Мій день неможливий без посмішок моїх рідних і близьких, і я роблю усе можливе, щоб частіше їх бачити. 

— Які перепони траплялися на вашому шляху до здійснення мрій?

Поняття мрій для мене родом із дитинства. У дорослому віці я ставлю перед собою цілі та завдання. Звичайно, є перепони, але я їх використовую як уроки та досвід, і крок за кроком йду до поставленої цілі. І ще одне, я зрозуміла, що за кожним успіхом і досягненням стоїть наполеглива щоденна праця. І не важливо, скільки було падінь чи перепон на шляху до досягнення цілі, головне — не втомлюватись, підніматися, бути терплячим і наполегливо йти до поставленої мети. Ніколи ні про що не можна шкодувати, інколи неприємності трапляються на користь, а мрії не втілюються, бо так треба, бо надалі вас чекає щось краще.  

Читайте також

Анджеліна Джолі про українців: «Я бачила на власні очі абсолютну стійкість і силу цих людей»

Анджеліна Джолі про українців: «Я бачила на власні очі абсолютну стійкість і силу цих людей»

Дженніфер Еністон розповіла про рису, яку цінує в людях: «Це одна з причин, чому я закохуюсь»

Дженніфер Еністон розповіла про рису, яку цінує в людях: «Це одна з причин, чому я закохуюсь»

— Одним із факторів ефектного виходу на конкурсі краси є ідеальна сукня. Яким буде ваше вбрання на Mrs. World?

Я хочу, щоб вбрання було ефектним і запам’яталось. Саме зараз ми у процесі створення образів з українськими дизайнерами Роксоланою Богуцькою та Андре Таном. Для мене це також символічно — бути у сукнях саме українських дизайнерів. Національний костюм буде з елементами всесвітньовідомої Борщівської вишивки (Тернопільщина) — краю, де народився і виріс мій чоловік.

— Як ви ставитесь до експериментів із зовнішністю? Чи доводилося вам кардинально змінювати свій образ?

До експериментів ставлюсь позитивно, хоча сама рідко їх роблю. Я за природність, натуральність. Кардинально змінювала образи у студентські роки, зараз підходжу до цього процесу виважено, люблю прислухатись до порад професіоналів-стилістів.

— Тіло та обличчя — це те, що залишиться з нами до кінця життя. Які поради краси можете дати жінкам, виходячи з власного досвіду?

Незалежно від віку завжди приділяйте собі увагу: відвідуйте косметолога, ведіть активний спосіб життя, займайтеся спортом, хоча б раз на тиждень — масаж, обов’язково здоровий сон і корисне харчування, прогулянки на свіжому повітрі. І не забувайте про улюблені справи, радійте кожному дню і насолоджуйтесь життям, адже воно у нас одне.

Тетяна Чубак

— Маючи трьох дітей, які головні висновки ви зробили про виховання і сімейні стосунки? 

Незалежно від того скільки у вас дітей, те, що вони виховуються в однакових умовах, у них одні батьки — вони будуть різними. На мою думку, кожна людина приходить у цей світ зі своїми особистими завданнями та цілями. Ми помиляємось, коли думаємо, що саме ми виховуємо. Це діти виховують і змінюють нас. Знаходять наші слабкі сторони, вчать нас бути терплячими, змінювати пріоритети та цінності. Основне завдання батьків — підтримати, бути поруч, допомогти у становленні та не втручатись у вибір дітей, бути гарним прикладом. Адже наші діти — це наше віддзеркалення.

Щодо сімейних стосунків — це щоденна праця, любов, довіра, взаємоповага та підтримка. Не треба ніколи конкурувати, хто важливіший, хто правий, потрібно з розумінням і мудрістю знаходити компроміси.

Мені подобається порада від Бруно Ферреро: «Сім’я — це єдиний справжній рахунок у банку. Не залишайте його порожнім. Ніколи. Щодня кладіть на нього любов, вірність, ніжність, жертовність. Відсотки з такого капіталу є воістину незліченними».

— Кому ви зателефонуєте в першу чергу за порадою? Хто ваша найближча людина?

Усе буде залежати від того, яку пораду потребуватиму… В особистих справах радитимусь з сім’єю, батьками, у професійних — з колегами по роботі. Найближчі для мене — це моя сім’я.

— Які найпростіші речі вам приносять задоволення? 

Радіти кожному новому дню, проведеному з родиною. Також отримую задоволення від нових знайомств і спілкування, роботи й улюбленої справи. Люблю подорожі, неважливо чи по Україні, чи за кордон. Мене також надихає та мотивує читання книг і пізнання нового. І, звичайно, спорт. 

— Що ви вважаєте найважливішим у своєму житті?

Моя сім’я.

— Що вже сьогодні може зробити кожен із нас для наближення перемоги?

Перш за все — вірити у перемогу та ніколи не опускати руки. Бути згуртованим, допомагати один одному, зберігаючи спокій. Вірити нашим захисникам і захисницям, вони у нас найкращі. Допомагати та підтримувати ЗСУ. Працювати разом на благо та заради перемоги України на усіх фронтах, кожен на своєму місці. Я вірю, що у нашої країни є великий потенціал і перспективи стати однією з провідних держав світу!

Фото: пресслужба

Педан і Притула
Попередній матеріал

«Думаю, що Притула 100% піде в політику»: Олександр Педан згадав, що Притула робив у 2014 році

Позитив і Анна Трінчер
Наступний матеріал

Активуємо наше козацьке коріння: Позитив і Анна Трінчер випустили трек до Дня українського козацтва

Новини партнерів