Врода 40+: українки знялись у фотопроєкті «Красива та незламна»

Красива та незламна
У чуттєвому та надихаючому фотопроєкті взяли участь 6 українок.

27 липня у самому центрі столиці, в ресторані «Маяк», відбувся фотопроєкт за участі 6 сильних та незалежних українок — «Красива та незламна». Жінки погодилися взяти участь у креативному експерименті від американських брендів Circadia та HydraFacial. Впродовж дня кожна учасниця фотопроєкту змогла на собі відчути магію зовнішнього перетворення. Дякуючи стильному партнеру проєкту Дар’ї Чуприній, всі шість моделей отримали унікальні образи, що підкреслили їхню жіночність та допомогли розкритися у кадрі.

Фотопроєкт несе соціальну мету — художню демонстрацію сили духу та стійкості простої української жінки 40+ в умовах постійних стресових ситуацій та викликів часу. Кожна модель на собі відчула ті неймовірні можливості космецевтики бренду Circadia, які допомагають кожній жінці щодня відчувати себе впевненою, красивою та дійсно незламною за будь-яких обставин.

Перед початком фотосесії моделі пройшли процедуру з комплексного догляду за шкірою HydraFacial, отримали індивідуальні професійні консультації від косметолога бренду Circadia, відчула на собі майже миттєву дію цієї космецевтики. Результат фотопроєкту перевершив всі очікування.

Моделі: школа New Mature Models — Аліна Поліщук, Олена Звєрєва, Алла Ліса, Тетяна Уразаєва, Олена Гавріленко, Галина Бурнишева

Фотограф: Євген Зінченко

Координатори: Майя Крук, DONTSOV

Дар’я Чуприна — дизайнер одягу, засновник бренду CHUPRINA, постійний учасник Українського тижня моди. Бренд CHUPRINA вже 12 років дивує широку авдиторію та модних критиків своїми роботами. Дизайнерка не боїться експериментів, завжди лишається оригінальною та неординарною у своїх роботах.

Якщо ви бажаєте познайомитися більше з космецевтикою Circadia — пишіть сюди

Якщо у вас є бажання взяти участь у наступному етапі проєкту як модель — пишіть сюди.

Дженніфер Лопес
Попередній матеріал

Ідеальна! 53-річна Дженніфер Лопес знялась повністю голою

Альона Єрхова
Наступний матеріал

Альона Єрхова: як відновити, освіжити та омолодити шкіру

Новини партнерів