Палає: Міша Крупін заспівав пісню про Кримський міст, яку написав за 15 хвилин

Міша Крупін
Музикант презентує новий трек «Палає».

Один із найхаризматичніших співаків України Міша Крупін презентує пісню і анімаційне відео «Палає». Музикант був під таким враженням від останніх подій, що написав пісню всього за 15 хвилин. За креативну анімацію та композитинг відповідали Свята Ганна та Ігор Козловський.

«Якщо хтось скаже, що я знав про цю новину заздалегідь, то про це знала вся Україна. Ми чекали, чекали і нарешті дочекалися! Коли писав пісню, я був впевнений на всі 100%, що саме так і буде», – зізнався музикант відразу після підриву Кримського мосту.

Читайте також

Лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин прокоментував роман з Яніною Соколовою

Лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин прокоментував роман з Яніною Соколовою

Тетяна Денисова отримала російський паспорт

Тетяна Денисова отримала російський паспорт

Пісню Крупін присвячує українським Героям та розвідці, які зараз ризикують своїм життям.

До речі, з початку повномасштабної війни Міша Крупін завзято долучився до волонтерства, зараз музикант перебуває у благодійному турі «У нашому місті», який на початку жовтня стартував на підтримку ЗСУ. Перший бус, на який зібрали завдяки туру, вже куплений і відправлений на Миколаївський напрямок.

А ще музикант переклав всі свої відомі хіти на рідну мову.

«Всі пісні зараз я пишу виключно українською. Це принципова позиція, тому що усвідомлюю, що мова — це теж наша зброя і всі ми маємо розмовляти саме українською. За ці півроку я, харків’янин, який все життя говорив «по-руськи», значно підтягнув своє знання мови. Завжди кажу, що в Харкові розмовляли «по-руськи», бо російською говорять тільки окупанти, а не жителі Харкова, який ніколи не був ватним містом. У нас завжди було багато вищих навчальних закладів та інтелігенції, і хоч дійсно дотепер всюди розмовляли «по-руськи», коли прилетіли ракети, люди одразу все зрозуміли. На жаль, тільки прильот ракет змусив все переоцінити. Звісно, писати й говорити українською у щоденному житті мені поки непросто. Та я зупинятися не планую. Моя позиція така: оце моє «важко» — ніщо в порівнянні з тим, як важко хлопцям на фронті чи людям в окупації», — зазначає Міша Крупін.

Найближчі міста благодійного туру «У нашому місті», де можна почути Мішу Крупіна наживо виглядають так: 8 жовтня — Буковель, 9 жовтня — Чернівці, 10 жовтня — Хмельницький, 11 жовтня — Вінниця, 12 жовтня — Житомир, 15 жовтня — Черкаси, 16 жовтня — Кропивницький, 29 жовтня — Чернігів.

Читайте також

Шахрайство під час побачення: Олена-Крістіна Лебідь розповіла про нову небезпечну аферу

Шахрайство під час побачення: Олена-Крістіна Лебідь розповіла про нову небезпечну аферу

Символ незламності: браслети з останньої партії металу з Азовсталі

Символ незламності: браслети з останньої партії металу з Азовсталі

Євробачення-2023
Попередній матеріал

Відомо, в якому місті відбудеться Євробачення-2023

Meest China
Наступний матеріал

Як Meest China допомагає Україні та ЗСУ: «Наш план – працювати на економіку країни»

Новини партнерів