Тетяна Денисова отримала російський паспорт

Тетяна Денисова
Про це розповів її колишній чоловік Олександр Кривошапко.

Місяць тому один із колишніх колег Тетяни Денисової — хореограф Євген Кот — розповів шокуючу правду про неї та її мовчазну позицію. А днями у мережі з’явилась новина про те, що танцівниця отримала російське громадянство. Це сталось наприкінці 2021 року.

Тетяна Денисова

Ексчоловік Тетяни Денисової, співак Олександр Кривошапко в інтерв’ю Youtube-каналу Rostyslove Production розповів, що вона отримала російський паспорт.

«Коли вона просто мовчала, я розумів чому. Тому що, мало хто це знає, але для багатьох це, напевно, буде відповіддю на запитання «чому». Ще у листопалі 2021 року вона написала мені. Їй треба було свідоцтво про розлучення. Вона відразу повідомила причину — на той час у грудні вона отримувала російське громадянство. Для чого вона це робила, я не знаю. Але ви маєте розуміти, це людина, яка народилася в Калініграді, все життя жила в Севастополі, навчалася в Пітері у Ваганівці і після початку кар'єри в Україні вона ще працювала в росії. Тому так, після 2014 року можна було її засуджувати. Але враховуючи її таке російське походження, у грудні 2021-го я не помітив нічого, що б мене образило. Я розумів, що людині потрібно розвиватися. Але коли вона сіла у суддівське крісло російського танцювального шоу, я вже цього не можу зрозуміти. Бо моя бабуся загинула в Маріуполі під час війни, мій однокласник загинув, кілька моїх сусідів. Для мене ця війна, це не щось поруч, це я, ми», — розповів Кривошапко.

Тетяна Денисова

Також співак згадав, як на початку його співочої кар’єри дружина застерігала його працювати в росії. На той момент Олександр Кривошапко співпрацював з московським офісом компанії Sony.

«Таня мені завжди казала, коли мої ще перші проєкти відбулися, я співпрацював з російським офісом Sony і постійно їздив до Москви. Таня тоді не мала до Москви жодного стосунку. І вона постійно казала мені, цитую: «Сашо, Москва — це країна п*дарас*в, наркоманів і проституток». Це її слова. І тому мені дуже прикро, що людина, з якою у мене був шлюб, вимушена жити в настільки неприємній для себе атмосфері», — зазначив Олександр.

Тетяна Денисова

Нагадаємо, суддя телепроєкту «Танцюють всі!» та член журі російського шоу «Танцы» Тетяна Денисова у 2022 році мала повернутись на українське телебачення після п’яти років життя в росії, однак війна змінила хід подій.

Татьяна Денисова пришла на премию Yuna-2016 с главным мужчиной своей жизни

Тетяна Денисова з сином у Києві на премії Yuna-2016

Татьяна Денисова

Читайте також

Женя Кот назвав імена колег-зрадників, які обрали росію: «Пішли ви в ср*ку!»

Женя Кот назвав імена колег-зрадників, які обрали росію: «Пішли ви в ср*ку!»

Тарас Цимбалюк пояснив, чому російська мова «несе в собі максимальне зло»

Тарас Цимбалюк пояснив, чому російська мова «несе в собі максимальне зло»

Фото: Інстаграм

Анджеліна Джолі і Бред Пітт
Попередній матеріал

«Душив дитину»: Анджеліна Джолі висунула позов проти Бреда Пітта про домашнє насильство

Юлік
Наступний матеріал

Не впізнати: ексучасник гурту Dzidzio Юлік суттєво змінився і презентував новий трек

Новини партнерів