Катерина Бужинська розповіла, як справляється з трьома дітьми одна за кордоном

Катерина Бужинська
Співачка презентувала пісню-молитву про любов до захисників України і розповіла про своє життя під час повномасштабної війни.

Одна з найвідоміших українських співачок представила життєствердну пісню про любов до українських захисників. Це перша прем'єра від Катерини з початку повномасштабного вторгнення.

На початку війни Катерина Бужинська разом з трьома дітьми виїхала до Болгарії, адже стала свідком руйнування сусідського будинку у результаті прямого влучання снаряда. Там відразу стала до волонтерської роботи, відкрила український співочий фронт: постійно доносила до слухачів правду про події в Україні, виступаючи на телебаченні, радіо та благодійних концертах у Болгарії та Словаччині, за що отримала звання «Голос України в Болгарії». Наразі понад усе прагне повернутися на Батьківщину і брати участь у благодійних концертах на рідній землі.

«Війну ми переживаємо важко, як усі українці, — каже Катерина Бужинська. — Живемо новинами і вірою в перемогу. Я з дітьми без помічників, стараюся бути корисною в тилу. Тим, хто на передовій, набагато важче, тому вважаю, ми не маємо права жалітися на життя та якісь побутові моменти. Чекаю брата з фронту, молимось за усіх, хто виборює нашу перемогу. Також робимо благодійні заходи та мітинги Європі. Завжди радію, коли на ці мітинги збираються тисячі українців та іноземців».

Катерина Бужинська

Завдяки своєму впізнаваному стилю виконання Катерина зуміла надзвичайно пронизливо та щиро передати власні переживання у новій пісні «Сила кохання». Це композиція-молитва «білого янгола-охоронця», яким є для захисника мама, дружина, сестра, донька, батько, дідусь і бабуся — кожен українець, який чекає з поля бою свого воїна і молиться за нього та нашу перемогу.

«Коли автор пісні, талановитий композитор і поет Володимир Гуменчук надіслав мені «Силу кохання», я відразу зрозуміла: це моя пісня. Я заспівала її серцем і своїм виконанням намагалася передати спільний для всіх українців біль за рідну землю та її захисників, наші сподівання на щасливе майбутнє України. Адже серед тих, хто зараз мужньо виборює нашу перемогу на сході, знаходиться і мій рідний брат», — коментує прем'єру пісні Катерина Бужинська.

Читайте також

Макс Барських змінив ім’я і повідомив про початок кар’єри за кордоном

Макс Барських змінив ім’я і повідомив про початок кар’єри за кордоном

KHAYAT презентує акустичну програму на Charity Acoustics у Києві

KHAYAT презентує акустичну програму на Charity Acoustics у Києві

До того ж, за словами співачки, текст пісні був посилений завдяки співавторці, Тетяні Гуцал, яка дещо змінила слова в останньому приспіві і тим самим надала ще більш життєстверджувального меседжу. Аранжування пісні зробив відомий український композитор Володимир Будейчук. Ідея додати у композицію піцикато скрипок для передання  тривожного настрою пісні належить йому та Катерині Бужинській. Відеоряд кліпу, який знімали в Україні та Болгарії, створив режисер Андрій Гуцал, а над сценарієм працювала вся творча команда. Відео надзвичайно точно зображує українське сьогодення завдяки використаним кадрам військової хроніки, а емоційності йому додають трагічні та радісні моменти з життя реальних людей — військових та їхніх родин. Серед них можна бачити тата і брата Катерини Бужинської.

Читайте також

Останні фото королеви Єлизавети II перед смертю

Останні фото королеви Єлизавети II перед смертю

Ілона Гвоздьова обвінчалася з чоловіком: «Ми поєдналися перед Богом до кінця життя»

Ілона Гвоздьова обвінчалася з чоловіком: «Ми поєдналися перед Богом до кінця життя»

Вікторія Маремуха
Попередній матеріал

Зірка шоу «Супермодель по-українськи» розповіла про пологи у Києві в присутності чоловіка-француза

Тіна Кароль
Наступний матеріал

Кібержінка: Тіна Кароль у футуристичних вбраннях Dolce & Gabbana знялася в пустелі

Новини партнерів