Макс Барських змінив ім’я і повідомив про початок кар’єри за кордоном

Макс Барських
Співак Макс Барських кардинально змінює вектор своєї творчості: він презентував перший сингл I Feel Good з англомовного альбому і розпочав нову еру своєї кар’єри під новим сценічним ім’ям Mick Sunday.

Попри те, що 24 лютого життя кожного українця було поставлено на паузу, Макс Барських закликає прихильників будувати своє майбутнє вже сьогодні. Саме про це новий англомовний проєкт співака — Mick Sunday, заради якого музикант повертається до свого справжнього імені в дещо видозміненій формі.

«Ця війна принесла великі зміни в моє життя, як і кожного українця. Але водночас вона навчила цінити рідних та близьких, цінити життя і час, не відкладаючи свої мрії й бажання на завтра, — ділиться своїми роздумами Макс Барських. — Я прийняв рішення створювати майбутнє вже сьогодні й вести вас за собою. Туди, де можливі найсміливіші мрії».

Читайте також

Макс Барських бездоганною англійською виступив на Billboard MusicCon у США

Макс Барських бездоганною англійською виступив на Billboard MusicCon у США

Макс Барських зворушив промовою в США: «Колишніх українців не буває»

Макс Барських зворушив промовою в США: «Колишніх українців не буває»

Макс Барських

I feel good — перший трек із майбутнього альбому, над яким співак працював з минулого року. Барських зізнається, що створення нових пісень підтримувало його в найскладніші часи й допомагало виходити з депресивного настрою. «Чим складніші думки та події, тим яскравіше і світліше народжувалась пісня. У цьому випадку музика працює як броня й проєкція бажань», — каже Макс Барських.

Макс Барських

Музикант впевнений, що кожна пісня з нової платівки енергетично позитивна та спроможна викликати у слухача усмішку на обличчі.

Англомовний сингл I Feel Good доступний на всіх стрімінгових платформах, тож слухати і розуміти його можуть не тільки українці, а й іноземці.

Фото: пресслужба

Олексій Дурнєв
Попередній матеріал

Олексій Дурнєв зізнався, як штрафує свою команду за російську мову

Вікторія Маремуха
Наступний матеріал

Зірка шоу «Супермодель по-українськи» розповіла про пологи у Києві в присутності чоловіка-француза

Новини партнерів