Ед Ширан розповів про спеціальний плейліст Spotify на підтримку України

Ед Ширан
У Spotify з’явився офіційний український плейліст, в якому можна задонатити на підтримку України.

Один із найпопулярніших музичних стрімінгових сервісів світу Spotify створив плейліст з музикою від популярних українських виконавців, а також від виконавців з усього світу, які підтримують Україну. Мета проєкту — популяризувати українську культуру та долучити міжнародну аудиторію до регулярної підтримки України. В описі плейліста кожен слухач знайде посилання на фандрейзингову платформу країни UNITED24, ініційовану Президентом України.

Плейліст буде постійно оновлюватись, щотижня поповнюючись global friends of Ukraine — відомими світовими виконавцями, які популяризуватимуть проєкт серед західної аудиторії. Для цього кожен артист запише відео із закликом підписатись та задонатити, а також присвятить одну зі своїх пісень Україні, яку закріплять першою в плейлісті. Першим до багатомільйонної аудиторії Spotify звернувся Володимир Зеленський. Наступним став Ед Ширан, який також нещодавно випустив спільну пісню з «Антитілами».

«Шість місяців тому росія вторглась у прекрасну країну — Україну. Ніхто не має проходити через те, через що зараз проходять українці. Тож я запрошую вас приєднатися до підтримки їхньої свободи у рамках Дня Незалежності України. Я підтримую вас і направляю свою любов до вас», — звернувся Ед Ширан.

Слухати офіційний плейліст Spotify на підтримку України

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Spotify News (@spotifynews)

«Боротьба триває, і сьогодні ми потребуємо вашої підтримки як ніколи. Дякую всім поціновувачам музики. Слухайте українську музику, поширюйте її та доєднуйтесь до нашої фандрейзингової платформи UNITED24», — закликав Володимир Зеленський.

Читайте також

Учасник «Холостячки-2» Андрій Хветкевич зробив камінг-аут і заручився: «Він сказав так»

Учасник «Холостячки-2» Андрій Хветкевич зробив камінг-аут і заручився: «Він сказав так»

Зірка шоу «Холостячка» одружився з коханою: фото весілля

Зірка шоу «Холостячка» одружився з коханою: фото весілля

Створення плейліста приурочене до Дня Незалежності України, тому в його описі міститься посилання на щомісячну підтримку України через UNITED24 на символічну суму в $24. Всі виручені кошти підуть на напрям «Медична допомога».

UNITED24

Фото: Інстаграм @teddysphotos

Оля Полякова
Попередній матеріал

Оля Полякова ритуально спалила свій кокошник на Лисій горі

Kalush Orchestra
Наступний матеріал

Такого не очікував ніхто: Kalush Orchestra приголомшили сумою, зібраною за одну добу

Новини партнерів