Світова прем‘єра: Ед Ширан та Антитіла презентували пісню

Ед Ширан та Антитіла
Ед Ширан та гурт Антитіла презентували спільну пісню — рімейк треку 2Step з останнього альбому британського артиста, у якому Тарас Тополя співає українською.

На Youtube-каналі гурту вийшло офіційне музичне відео. Вражаючі кадри воєнного часу та зворушлива особиста історія Тараса Тополі — все це втілено у відеокліпі.

«Пропозиція від Еда попрацювати разом — це вияв саме тієї справжньої підтримки України, яку демонструє народ Великої Британії протягом цієї війни. Мільйони людей не лише на словах, але конкретними вчинками показують, як це по-справжньому стояти за свої принципи, демократію і свободу і підставляти своє плече тим, кому воно дійсно потрібне. Здавалося б просто спільна пісня, але наскільки це символічно.

Написати і записати українські слова до пісні Еда виявилося досить складно в тих обставинах, в яких ми перебували. Окрім того, студія Bobina Records, на якій ми зазвичай записували власні пісні, була під окупацією російських виродків. Але завдяки Максиму Сиволапу, нашому другу і незмінному співавтору та аранжувальнику багатьох пісень, ми справилися зі своєю частиною», — розповідає Тарас Тополя.

В українському тексті пісні 2Step Тарас Тополя розповідає власну історію того, як для його родини почалася війна. І це не лише його особиста історія, це історія мільйонів українців, сім’ї яких розлучили жахливі бомбардування й війна.

Зйомки проходили в Ірпіні, Києві, а також у Харківській області, куди музиканти гурту Антитіла прибули у складі 130 батальйону територіальної оборони для посилення східного угрупування сухопутних військ ЗСУ.

Щодо ідеї відеокліпу — вона, традиційно, належить Тарасу Тополі. Антитіла зазначають, що присвячують це відео пам’яті українського режисера Дмитра Маніфеста, життя якого обірвалося занадто рано.

Режисером та продюсером відео виступив друг Дмитра Маніфеста — Дмитро Шмурак. Він зі своєю командою в неймовірно стислі терміни, професійно й бездоганно реалізував все задумане, розуміючи, що гурт Антитіла буде не в змозі повноцінно долучитися до зйомок.

«Є люди, які готові йти з тобою і у вогонь, і у воду. Саме завдяки нашій дружбі з Маніфестом мені стало зрозуміло, що робити щось в половину сили немає сенсу. Життя дуже бентежне і тому, коли Антитіла попросили мене підтримати і фактично спродюсувати та самостійно відзняти відеокліп, я одразу погодився, хоча розумів, що це дуже складне завдання. Ми з командою намагалися зробити все можливе, щоб робота вдалася. Якби Діма був живий, він би точно був з нами на знімальному майданчику. Хлопцям хочу передати тільки одне — повертайтеся живими!» — ділиться Дмитро Шмурак.

Усі виручені кошти з монетизації відео на YouTube, а також з роялті підуть на благодійність проекту Music Saves UA.

Нагадаємо, гурт Антитіла вступив до лав Територіальної оборони напередодні війни. А з першого дня повномасштабного вторгнення рф учасники гурту змінили музичні інструменти на зброю та пішли захищати територіальну цілісність та незалежність України. Наразі музиканти разом з батальйоном перебувають в Харківській області.

Читайте також

Don't Fuck with Ukraine: Макс Барських присвятив нову пісню ЗСУ та народному спротиву

Don't Fuck with Ukraine: Макс Барських присвятив нову пісню ЗСУ та народному спротиву

Анджеліна Джолі приїхала до України: зірку бачили у Львові

Анджеліна Джолі приїхала до України: зірку бачили у Львові

Анджеліна Джолі
Попередній матеріал

Анджеліна Джолі приїхала до України: зірку бачили у Львові

англійська мова
Наступний матеріал

Волонтери з США будуть займатися безплатно англійською з українцями

Новини партнерів