Ведуча «Танців з зірками» розповіла про свій подарунок мрії на день народження

Іванна Онуфрійчук
Днями Іванна Онуфрійчук відзначила день народження у Швейцарії, де проживає разом з чоловіком і родиною.

Привітати зірку в теплому сімейному колі зібралась її родина та друзі. Найбільший подарунок на свято собі та українцям зробила сама Іванна. Телеведуча оголосила про створення власного благодійного фонду ivAlive. Аби допомогти українцям у Швейцарії, полегшити їхнє перебування та шлях інтеграції у країні.

«Нині у Швейцарії знаходиться понад 60 тисяч українців, які цієї допомоги потребують. Ми будемо допомагати людям, котрі тікають із зон бойових дій. Це і надання адміністративної, юридичної допомоги, і пошук житла, вивчення мови, також організація культурних заходів. Усе можливе для полегшення їх інтеграції в країні. Ми хочемо допомоги кожному, хто дійсно цього потребує. Безперервність добра у світі передаватиметься з рук у руки та й утворить нескінченність добрих справ», — ділиться Іванна Онуфрійчук.

Читайте також

Символічний логотип фонду ivAlive — руки, що тягнуться одна до одної та створюють символ нескінченності. Іванна Онуфрійчук каже: відкрити власний благодійний фонд вона мріяла давно. До цього допомагала українцям інформаційно та гуманітарно — записувала відеозвернення, показуючи весь масштаб і жах війни, збирала гуманітарну допомогу, закуповувала ліки, продукти, засоби гігієни, збирала одяг. У співпраці з фондом «Ти не один» 1+1 media відкрила власний пункт збору гуманітарної допомоги в Лозанні. Усі зібрані речі відправила в Україну для вимушених переселенців з областей, де ведуться бойові дії, маленьким пацієнтам лікарень, підопічним Бородянського психоневрологічного інтернату та іншим, хто потребує. Також Іванна підтримує благодійні справи у своїх соцмережах — організовує благодійні онлайн-аукціони, поширює інформацію про перевірені благодійні збори для допомоги дітям, тваринам, а нині також ЗСУ.

«Я хотіла відкрити свій фонд ще до повномасштабної війни в Україні. Думала про те, яким він має бути, кому допомагатимемо. Але через проєкти, переїзди ця справа відклалася. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, я сказала собі, що більше тягнути не збираюсь. І зараз саме той час, адже зараз добрі справи як ніколи необхідні», — коментує Іванна.

Нагадаємо, восени 2021 року Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахського мільйонера на ім'я Алмаз, який має бізнес у Швейцарії. Перше весілля пари відбулось на Мальдівах, а друге, офіційне — в Києві.

Читайте також

Viva! Польща присвятила номер Україні. На обкладинці перша леді з донькою обіймають президента

Viva! Польща присвятила номер Україні. На обкладинці перша леді з донькою обіймають президента

Ілон Маск підтвердив, що в нього народилася двійня

Ілон Маск підтвердив, що в нього народилася двійня

Фото: пресслужба 1+1

Даша Трегубова
Попередній матеріал

Даша Трегубова розповіла, на які кошти живе в Польщі

Олег Винник
Наступний матеріал

Відомо, де зараз Олег Винник, як допомагає Україні і чому лікується

Новини партнерів