Оля Полякова закликала українців забути про Кіркорова: «Він боявся, що тут його забудуть»

Оля Полякова
Співачка розповіла, чому позбулася у своєму сценічному образі кокошника.

Оля Полякова, яка разом з іншими українськими музикантами та ведучими взяла участь у записі переможного хіта «Ми з України», розповіла, що зі своєю проукраїнською позицією визначилася ще у 2014 році. Артистка визнавала Крим анексованим, Донбас окупованим та не їздила до росії з концертами. Кокошника у своєму сценічному образі артистка також позбулася у 2014 році.

«Те, що я робила до цього, я робила для російського ринку. Тому що тоді всі артисти хотіли виступати там, тому що тут не було де співати. Але, дякувати Богу, у нас є своя країна, і будемо розвивати творчість, бізнес і шоу тут», — говорить Полякова у шоу «Вечір з Україною» каналу «Україна».

Оля Полякова цілком підтримує заборону в Україні музики російських виконавців.

«Це треба зробити було раніше. Вже 8 років наша молодь слухає цю музику, кал’янний реп, це має теж вплив на їхній розум. Той час, що ми не пускали російських артистів до нас гастролювати, цим дуже розвинули наш внутрішній ринок. У нас стали робити круті шоу, наші артисти почали заробляти гроші, і внаслідок цього змогли вкладати у розвиток бізнесу. У раші ніколи не було таких крутих шоу, концертів, а в нас це робили. Якщо б заборонили російських артистів ще у 2014 році, у нас би розвинули вже реп, поп українську культуру, — поділилася співачка, яка записала свого часу потужне відеозвернення Філіпу Кіркорову про те, що їй соромно, що вона хотіла з ним дружити. — Він нічого не мав відповісти мені і не буде цього робити. У нашому всесвіті не повинно бути для них місця, ми не маємо називати їхніх прізвищ. Кіркоров боявся, що в Україні його забудуть, адже у нього була сюди 8 років заборона. Тож треба, щоб його забули, кажіть на нього: "Той болгарин, який колись співав тут у стразах"».

Читайте також

Оля Полякова розповіла, що написала Поліні Гагаріній після її участі в пропутінському концерті

Оля Полякова розповіла, що написала Поліні Гагаріній після її участі в пропутінському концерті

«Я стільки часу брехала»: Оля Полякова розсекретила свій справжній вік

«Я стільки часу брехала»: Оля Полякова розсекретила свій справжній вік

Фото: соцмережі

Тарас Цимбалюк
Попередній матеріал

Тарас Цимбалюк розповів про розлучення з дружиною і психічні розлади

Ірина Білик
Наступний матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Новини партнерів