Канал «Україна» об’єднав зірок у патріотичному хіті «Ми з України»

зірки
Настя Каменських, Оля Полякова, Юлія Саніна, Тіна Кароль та ще 13 зірок заспівали пісню на підтримку України.

Телеканал «Україна» разом із найпопулярнішими артистами країни презентував пісню незламності нашого народу «Ми з України». До створення патріотичного хіта долучились Оля Полякова, Михайло Хома (DZIDZIO), Наталія Могилевська, Тіна Кароль, NK | Настя Каменських, ведучі каналу «Україна» Володимир Остапчук, Олексій Суханов і багато інших знаменитостей.

Читайте також

Бен Стіллер в Україні: актор побував у Києві, Ірпені, Макарові та Львові

Бен Стіллер в Україні: актор побував у Києві, Ірпені, Макарові та Львові

Тепер офіційно: Надя Дорофєєва показала свого нового хлопця після розставання з Дантесом

Тепер офіційно: Надя Дорофєєва показала свого нового хлопця після розставання з Дантесом

Пісня «Ми з України» створена, щоб висловити підтримку й пошану  незламності, згуртованості та бойовому духу нашого народу у цій жорстокій війні. Усі ми, як один, виборюємо свободу і європейське майбутнє України. Реліз кліпу «Ми з України» відбувся 23 червня на YouTube каналу «Україна».

«Як з перших днів життя, так і з перших днів війни, я з тобою, мій Київ! Ти незламна, моя Україно! Нас мільйони твоїх дітей з тобою весь цей час. «Ми будем стояти, і нас не зламати», ми зможемо все пережити, ми обов’язково побачимо парад Перемоги на твоєму Хрещатику!» — не стримує емоцій Наталя Могилевська.

Наталя Могилевська

Наталія Могилевська

Дата прем’єри обрана не випадково, адже саме в ці дні очікується рішення Європейського Союзу щодо статусу кандидата для України. І саме за європейські цінності, за мир в усій Європі борються сьогодні з російською навалою найкращі сини й доньки нашої країни.

«Дякую Богу, мамі і татові за те, що я українець, що переживаю разом зі своїми земляками непрості, але надзвичайно важливі часи. Бути частиною надзвичайного народу України — це для мене честь! Слава Україні! Героям Слава», — ділиться настроєм Михайло Хома (DZIDZIO).

Єдність українців перед лицем ворога вражає увесь світ. Боротьба за майбутнє України йде на фронті і в тилу. Військові, волонтери, всі українці своєю самовідданістю і невтомною працею щодня наближають нашу перемогу.

«У боротьбі за незалежність українці максимально об'єдналися. Ми щодня демонструємо світові, що у єдності наша сила. Зараз ми перейшли в іншу фазу: взаємозалежність. І це важливо, адже ми фактично відстоюємо право на існування українців як нації. І поки ми разом, нас не здолати», — наголошує Артем Пивоваров.

Пісня — це душа України. Найвідоміші українські зірки об’єдналися, щоб через пісню вкотре показати світові мужність і міць нашого народу. Ми не здамося, не зламаємося і не віддамо нашої землі, бо ми з України. Наша перемога вже зовсім близько, адже правда на нашому боці, під ногами наша земля, а за нами — наші батьки й діти.

«Я — представник культурного фронту. Так було до початку війни в Україні і так буде після нашої перемоги. Усі ми, люди мистецтва, розповідаємо про нашу країну всьому світові за допомогою музики. Я записувала цю пісню в Чикаго, де виступала на одному з благодійних концертів на підтримку України, і думала, яка я щаслива бути українкою, яка для мене честь бути з моєю країною і моїм народом єдиним цілим. І я щиро вірю в те, що ми переможемо», — розповідає Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч

Також співачка пояснила, для неї значить ця пісня: «Музика об’єднує людей. Музика дає надію тим душам, які загубилися в темряві. І саме музика, на мою думку, здатна врятувати світ, тому що вона несе світло і силу. Ось що є пісня «Ми з України» для мене. Хіти визначаються часом. Пісні проходять перевірку часом. І я вірю в те, що ця пісня подарує людям України надію і віру в те, що перемога вже близько, і об’єднає усіх нас».

Переможний хіт «Ми з України» написали Артур Желєзняк і Маша Лічі на замовлення телеканалу «Україна».

«Кожен українець і українка роблять для перемоги усе, що можуть. У даному випадку це наші ноти і рими, з яких народжувалась ця пісня. Маємо надію, що вона сподобається Україні і торкнеться серця кожного нашого співвітчизника», — говорять автори хіта Маша Лічі і Артур Желєзняк.

Аранжуванням треку займався Сергій Грачов. Режисером кліпу виступив Костянтин Гордієнко.

«Створювати цю пісню було дуже відповідально, адже, з одного боку, треба об’єднати 17 сольних артистів з різними характерами, різною харизмою в одну пісню так, щоб аранжування не суперечило артистам, а з іншого боку, треба зберегти позитив та переможний настрій, яким пронизана ця пісня, тому що ми обов’язково переможемо, і наші діти житимуть в мирній квітучий країні — Україні. Думаю, нам вдалося передати цей настрій», — розповідає Сергій Грачов.

Пісню виконали Оля Полякова, Михайло Хома (DZIDZIO), Наталія Могилевська, Тіна Кароль, Фагот, Юлія Саніна (The HARDKISS), MELOVIN, Оля Цибульська, ALEKSEEV, NK | Настя Каменських, Злата Огнєвіч, Олександра Заріцька (KAЗKA), Сергій Бабкін, Артем Пивоваров, Муаяд Абдельрахім (переможець проєкту «Співають всі!»), а також ведучі каналу «Україна» Володимир Остапчук і Олексій Суханов.

Олександра Заріцька (KAZKA)

Олександра Заріцька (KAЗKA)

Фагот

Фагот

ALEKSEEV

ALEKSEEV

MELOVIN: «Зараз дуже важливо, щоб всі люди об’єднувались і робили разом спільну справу, яка наближатиме до перемоги нашу країну. Це не виняток і для артистів, саме пісня та відеокліп «Ми з України» об’єднали українських виконавців. І ця композиція стане народною. Я зараз знаходжуся у Львові, тому частину сюжету кліпу відзняли саме в цьому місті. Локацією обрали дах однієї з будівель, з якої видно все прекрасне місто Львів».

Володимир Остапчук: «Створюючи цю пісню, відчував піднесення, гордість і єдність. А ще драйв від того, що ми — найкраща нація на планеті. У пісні цілий вир емоцій: біль, спротив, злість і любов, а любов завжди перемагає, тому пісня — це моє бачення світу: я українець, а Україна — це свобода і любов».

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук

Муаяд Абдельрахім, переможець шоу «Співають всі!»: «Я був дуже радий взяти участь у кліпі і із задоволенням зроблю це знову. Локацію вибрали випадково, я ходив Гамбургом і наштовхнувся на невеликий ліс, який мені нагадав наші українські чарівні краєвиди, одразу зрозумів що саме тут я хочу знімати кліп, бо відчув щось рідне і тепле».

Оля Цибульська: «Ця пісня — знак, що шоу-бізнес України живий і потрібен людям як ніколи. Це взагалі епохальна подія. Ми нарешті не міряємося яйцями, переглядами і ешелонами. Нарешті артисти всі свої таланти склали в один кошик. Щоб додати сил кожному українцю. Щоб ця пісня оберігала і підтримувала в найскладніші моменти: ми разом! Ми єдині! Ми подолаєм все лихе! Бо кожна душа сьогодні потребує підтримки і натхнення. Я зустрічаюсь з нашими людьми на благодійних концертах, щоб обійнятися та дати одне одному сил все пережити. Хай ця чудова пісня стане такою ж цілющою, як обійми. Працюючи над нею, я відчула дику тугу за мирним небом і роботою. А ще — космічну гордість за свій народ, своїх захисників, за свою неймовірну країну, яка точно переможе. Раз і назавжди. Слава Україні!»

Читайте також

Даніель Салем потрапив під обстріл: ведучий отримав контузію й втратив слух

Даніель Салем потрапив під обстріл: ведучий отримав контузію й втратив слух

Wellboy розірвав співпрацю з Бардашем через проросійські погляди продюсера

Wellboy розірвав співпрацю з Бардашем через проросійські погляди продюсера

Фото: прес-служба

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Помер Юрій Шатунов
Наступний матеріал

Помер Юрій Шатунов — соліст гурту «Ласковый май»

Новини партнерів