Ще одне розлучення? Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе переживають кризу шлюбу через війну

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе
РосЗМІ повідомляють про проблеми у шлюбі Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої. Причина — різні погляди на війну росії проти України.

Повномасштабна війна, яку росія веде проти України, розставила багатьох людей по різні боки барикад. Дехто з зірок шоу-бізнесу вважає справжніми вбивцями російських артистів, які підтримують дії путіна і рашистської армії, або просто мовчать про це. Зокрема досі не висловився про війну відомий продюсер Костянтин Меладзе, на відміну від свого брата Валерія Меладзе, який на початку російського вторгнення записав емоційне відео в Інстаграмі.

Не мовчить і Віра Брежнєва. Співачка засудила дії росії і долучилася до волонтерського руху. Щодня у Польщі артистка допомагає завантажувити гуманітарну допомогу для українців. За свою антивоєнну позицію Віра потрапила до списку ворогів рф, їй заборонили в’їзд до росії на 50 років.

Віра Брежнєва

Костянтин Меладзе, як повідомляє російський сайт eg.ru, хоче перечекати темні часи в Італії і не бажає нічого публічно коментувати. В рф у продюсера великий бізнес, який він може втратити через неакуратне висловлювання про війну. Саме це, за даними росЗМІ, стало причиною негараздів у стосунках з дружиною. Кажуть, що наразі шлюб артистів перебуває у вразливому становищі і не виключено, що все це може закінчитися ще одним гучним зірковим розлученням.

Константин Меладзе

Нагадаємо, раніше Віра Брежнєва говорила про те, що жити з генієм дуже важко.

Чутки про розлучення Брежнєвої і Меладзе не вперше з’являються в мережі. Продюсера звинувачували у зраді з іншою співачкою.

У 2022 році донька Костянтина Меладзе взяла участь у шоу «Голос країни-12».

Вера Брежнева и Константин Меладзе обнимаются

Співачка та композитор таємно одружилися в Італії у 2015 році.

Читайте також

До сліз! Костянтин Меладзе зворушливо привітав Віру Брежнєву

До сліз! Костянтин Меладзе зворушливо привітав Віру Брежнєву

Вера Брежнева и Константин Меладзе наслаждаются отпуском в горах

Читайте також

Фото: Інстаграм

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Джонні Депп
Наступний матеріал

Джонні Депп прокоментував перемогу над Ембер Херд: «Суд повернув мені моє життя»

Новини партнерів