Пісня-обіцянка кожного українця: Макс Барських презентував сингл «Чекай мене»

Макс Барських
Прем’єра синглу відбулася в рамках благодійного туру співака Німеччиною і вперше пролунала на широкий загал під час міжнародного телемарафону Save Ukraine — #StopWar 29 травня у Берліні.

Кожен трек Барських, написаний під час війни, — це свого роду підсумок смислів, емоцій та переживань не лише самого виконавця, а й мільйонів українців по всьому світову. «Чекай мене» — третій сингл співака від початку повномасштабного вторгнення в Україну. Пісня-обіцянка кожного військового, вимушеного переселенця та біженця повернутися якнайшвидше додому. 

«Війна розкидала українців по всьому світу, і ми говоримо йому «дякую» за турботу і теплі обійми. Це неможливо переоцінити. Ми завжди будемо вдячні людям і містам, які прихистити наших жінок і дітей, за доброту та чуйність. Але я впевнений, що кожної ночі перед сном українці мріють про повернення у свої домівки, незважаючи на те, вціліли вони чи стоять у руїнах. Про дім, своїх коханих і дітей в найскладніші моменти мріють й наші захисники. Вони воюють за мир на своїй землі, знаючи, що на них чекають з обіймами, сповнені любові. Наші воїни повернуться, наші матері та жінки повернуться, наші діти та мир повернеться. Потрібно чекати і робити все задля перемоги», — коментує прем’єру Барських.

Читайте також

Боремося: TVORCHI заспівали з оркестром у новому відео

Боремося: TVORCHI заспівали з оркестром у новому відео

Володимир та Олена Зеленські дали спільне інтерв’ю: «2,5 місяці ми не бачилися»

Володимир та Олена Зеленські дали спільне інтерв’ю: «2,5 місяці ми не бачилися»

«Чекай мене» доступний для завантаження на всіх цифрових платформах.

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Лідія Таран
Наступний матеріал

В будинок Лідії Таран влучила ракета

Новини партнерів