Боремося: TVORCHI заспівали з оркестром у новому відео

TVORCHI
На сцені театру у супроводі симфонічного оркестру: TVORCHI представили арт-відео на нову надихаючу пісню «Боремося», яку присвятили українцям.

У пісні йдеться про об’єднання та стійкість українського народу, а відео сповнене величі та чуттєвості. TVORCHI згадують, що під час зйомок у спорожнілому з 24 лютого театрі знову запанувало життя: музиканти репетирували свої партії, знімальна група налаштовувала світло та камери, артисти готувалися у гримерних кімнатах.

«Ми знімали в осередку культури — українському театрі. Тому самому, де оживають твори Лесі Українки та Івана Нечуя-Левицького в Тернополі, куди приходять наповнитися українські родини у Києві, і який був жорстоко зруйнований у Маріуполі, — розповіли TVORCHI. — Під час наших зйомок ми бачили своїми очима, як він (театр) знову починає дихати. Тому що можна знищити стіни, та неможливо вбити наші цінності. Про це ми і співаємо у нашій пісні: “Боремося та усіх поборемо”».

TVORCHI

Читайте також

«Герой живе в кожному з нас»: Жан Гріцфельдт презентував сингл Your Hero

«Герой живе в кожному з нас»: Жан Гріцфельдт презентував сингл Your Hero

Українська інфлюенсерка Jenny Gordienko отримала премію в Каннах: Ця перемога — про мою рідну країну

Українська інфлюенсерка Jenny Gordienko отримала премію в Каннах: Ця перемога — про мою рідну країну

В арт-відео артисти в лаконічних і вишуканих образах: чорному та білому смокінгу з вишитим гербом під серцем. У Ендрю – з червоною хустинкою – символом пролитої крові, а у Джефрі – чорною квіткою – символом боротьби.

Режисер відео Олексій Бондар розповів, що головною ідеєю було показати незламність українців: «Навіть у такий важкий час ми проявляємо творчість, створюємо, мріємо, віримо у своє майбутнє і культуру. Ми боремося. Це те, що я хотів показати, і те, що, на мою думку, нам вдалося. Маю надію, що кожен, хто буде дивитися відео “Боремося”, відчує силу та єдність, яка зараз тече в крові кожного українця».

Фото: пресслужба

KOZAK SYSTEM
Попередній матеріал

KOZAK SYSTEM присвятили пісню захисникам маріупольської «Азовсталі»

Позитив и Юлия Сахневич
Наступний матеріал

Позитив розповів про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич

Новини партнерів