«У неї інший чоловік»: Дмитро Ступка назвав справжню причину розлучення з Поліною Логуновою

Дмитро Ступка
Ведучий і актор Дмитро Ступка відверто розповів, коли вони з Поліною Логуновою вирішили розлучитись і що стало справжньою причиною неочікуваного розриву стосунків.

Зірка українського телебачення Дмитро Ступка наразі перебуває в Америці. Туди вони з родиною переїхали восени минулого року, а вже 31 грудня Поліна Логунова повідомила актору несподівану новину.

Дмитро Ступка і Поліна Логунова

«Ми не живемо разом з Нового року. Тоді вона мені повідомила, що познайомилась з американцем, і все, сказала: «Діма, я тебе більше не люблю», – розповів ведучий і актор Дмитро Ступка у програмі «Зірковий шлях» каналу «Україна». – Але ми досі в шлюбі – офіційно не розлучені. Тому що в Україні війна, а в Америці розлучитись ми не можемо, тому що я громадянин України, наша донька Богданка теж. І так як вона неповнолітня дитина, треба розлучатися тільки на території України».

Дмитро Ступка і Поліна Логунова. Весілля

Дмитро Ступка і Поліна Логунова одружились у 2016 році. Фото пишного весілля дивіться тут

Актор офіційно стверджує те, що в його дружини зав’язались стосунки тоді, коли вони ще жили разом. Але додає, що підтримує Поліну Логунову та прийняте нею рішення та розуміє, чому так склалось.

«Вона познайомилась з молодим чоловіком, і вони закохалися одне в одного. Таке буває, я по собі знаю – нічого страшного. Вона закохалася, захотіла залишитися в Америці, їй там подобається, клімат, кар’єрний зріст, американець… Вона швидше мову таким чином вивчить. Бо зі мною так не вийде, як з американцем, – ділиться Дмитро Ступка. – Вони хочуть одружтися, хай їм Бог дасть щастя, здоров’я, хай допомагає... Я насправді нічого не маю проти, це її життя, її вибір. Вона хоче те, що я, наприклад, не можу дати їй зараз, а та людина дасть».

Поліна Логунова і її новий коханий-американець

Поліна Логунова і її новий коханий-американець, який вже зробив дівчині пропозицію

Читайте також

Переможець шоу «Голос країни» Роман Сасанчин розійшовся з дружиною через 4 місяці після одруження

Переможець шоу «Голос країни» Роман Сасанчин розійшовся з дружиною через 4 місяці після одруження

«Люблю, але не кохаю»: Дантес розповів про розлучення з Дорофєєвою

«Люблю, але не кохаю»: Дантес розповів про розлучення з Дорофєєвою

А поки йде шлюборозлучний процес, колишні підтримують зв’язок і намагаються створити нові дружні стосунки.

«Чого нам сваритись? Життя продовжується, а все це нормально – люди розходяться-сходяться… У нас нормальні стосунки, у нас спільна донька. Звичайно, зараз не так, як раніше спілкуємось, але я часто дзвоню Богданці, розмовляємо через відеозв'язок. Я тільки бажаю їм успіху, щоб вони там зачепилися», – коментує актор. 

Дмитро Ступка і Поліна Логунова

Дмитро Ступка і Поліна Логунова

Дмитро Ступка і Поліна Логунова

Фото: архів Viva!, соціальні мережі

DZIDZIO
Попередній матеріал

DZIDZIO натякнув на нові стосунки після розлучення

Калуш
Наступний матеріал

Букмекери пророкують Україні трумфальну перемогу на Євробаченні 2022

Новини партнерів