«Люблю, але не кохаю»: Дантес розповів про розлучення з Дорофєєвою

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Співак Володимир Дантес у новому інтерв’ю прокоментував розрив стосунків з Надею Дорофєєвою.

У березні 2022 року, у розпал війни, Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили, що розлучаються. Днями у програмі «Слава +» співак пояснив, як так сталося, що вони більше не разом:

«Ті, хто розлучаються, знають — таке рішення не приймається в один день. Це триває місяць за місяцем. Круто, що ми про це розмовляли дуже багато. Розмовляли про те, як ми почуваємося один з одним, що змінилося між нами. Наприкінці січня ми вирішили з Надею, що розходимося. На початку лютого я переїхав у найману квартиру. Я готовий був залишити їй наш заміський будинок. Сказав: «Хочеш — забирай його собі!» Надя каже: «Мені не потрібні оці твої геройські вчинки. Ми будували його разом, значить, будемо його ділити порівну». Напевно, ніхто б з нас не захотів би лишатися у тому будинку. Ми планували розповісти про те, що розходимось, 1 березня. Вибрали красиву дату, вирішили запросити друзів на таку вечірку і всім про це повідомити. Але все пішло не так, як ми планували».

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Після розставання Вова і Надя продовжують дружнє спілкування, але робити на публіці вигляд, ніби вони досі подружжя, не хотіли.

«Ми нормально спілкуємось і після того, як роз’їхались. Коли почалась війна, ми були поруч. Вже через два тижні з’явилось дивне відчуття — ми разом, та водночас не разом, і війна, і стрес. Вся ця картинка не чесна. І тоді ми написали пост, що розлучаємось. Неможливо робити вигляд, що у нас все, як і раніше. Навіщо брехати людям?» — сказав Дантес.

Читайте також

Ірина Верещук вперше розповіла про особисте життя

Ірина Верещук вперше розповіла про особисте життя

Вагітна фіналістка «Супермоделі по-українськи» Віка Маремуха мало не втратила дитину через війну

Вагітна фіналістка «Супермоделі по-українськи» Віка Маремуха мало не втратила дитину через війну

Найвідвертішим було зізнання співака про те, що зараз він не кохає Надю. І вона, за його словами, теж не кохає його.

«Якщо б хтось з нас і досі кохав, то, напевно, ми б захотіли ці стосунки зберегти. Але якщо ви любите один одного, поважаєте і не хочете насрати на стосунки довжиною у 10 років, то краще розійдіться. Або зробіть паузу. Треба жити життя. Не треба зациклюватися в моменті. Зараз ми побачили, як наше життя може змінюватися навіть не в годину, а в хвилину. Я Надю люблю, але вже не кохаю», — розповів Дантес.

Владимир Дантес и Надя Дорофеева

До слова, Дантес і Дорофєєва поки що не розлучилися. «Це точно не першорядна річ зараз, коли в країні війна, — вважає артист. — Ми про це з Надею не думаємо. Ця сторінка із штампом в паспорті на нас не тисне».

Ще раніше у стримі «Комендантський чос» Володимир Дантес поділився, як переживає розрив:

«Круто, що так сталося. Я цей розрив пережив нормально. Коли я думав про якийсь розрив, то уявляв, що хлопці та дівчата переживають дуже сильно, поїдають себе зсередини. Але коли це екологічно, тоді життя нормальне, все класно і треба йти далі».

Надя Дорофеева и Владимир Дантес

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Фото: соцмережі

Жан Беленюк
Попередній матеріал

Жан Беленюк: «Щодо повторного наступу на Київ — я цьому не здивуюся»

Андрій Данилко
Наступний матеріал

Андрій Данилко зізнався, як буде святкувати перемогу України

Новини партнерів