Даша Астаф’єва розповіла, чи вільне її серце після розставання з нареченим

Даша Астаф’єва
Нова ведуча проєкту «Зірковий шлях» Даша Астаф’єва, яка замінила на цьому місці Альону Вінницьку, розповіла про волонтерство та сердечні справи.

Ведучий «Зіркового шляху» Даніель Салем розпитав свою колегу Дашу Астаф’єву про роботу волонтера. Співачка розповіла, що отримує багато листів від людей, яких нaдихaє своїм прикладом.

«Говорять: «Бачимо, Дaшa Астaф’євa працює, як ми можемо сидіти, — розповідає артистк. — Коли я зрозуміла, що війна не одного дня справа, захотіла бути потрібною, допомагати, але ж зброю брати, на жаль, я не можу. Якщо би я була освідченною в цьому напрямку, я була би рада захищати — стріляти я люблю в тирі. Я розумію, що це інша справа. Я почула, що на одній із кухонь волонтерських організацій потрібна допомога шеф-кухарю. І я приїхала: перші дні мила посуд і підлогу, a потім зрозуміла, що картопля — це моє. Картоплю не так багато любить людей чистити, a я сіла, тут aудіокниги собі врубаю, кожну картопельку цілую. До нас приходять такі красиві хлопці-захисники, ми їм підписуємо порцій. Хочеться домашнього затишку. У нас команда, деякі люди їдуть, деякі повертаються. Близько 16-20 людей штат. Намагаюсь день працювати, день — вдома щось робити, хатні справи трохи заспокоюють, бо в мене таке було, трошки я розклеїлась».

Даша Астаф’єва

Співачка зізналася також, чи вільне її серце. Як відомо, нещодавно вона припинила тривалі стосунки.

«Після останніх моїх відносин я сказала, що не буду нічого розповідати, але я скаже так, що я зараз дуже щаслива, я відчуваю себе коханою та справжньою жінкою», — зізналася Даша Астаф’єва на YouTube каналу «Україна».

Читайте також

Даша Астаф’єва після розриву з нареченим розповіла про стосунки з Дурнєвим

Даша Астаф’єва після розриву з нареченим розповіла про стосунки з Дурнєвим

«Люблю, але не кохаю»: Дантес розповів про розлучення з Дорофєєвою

«Люблю, але не кохаю»: Дантес розповів про розлучення з Дорофєєвою

Фото: соцмережі

Іраклі Макацарія і Ліза Чичуа
Попередній матеріал

Іраклі Макацарія одружується! ЕксХолостяк зробив пропозицію коханій дівчині

Марічка Падалко
Наступний матеріал

Марічка Падалко розповіла, як її чоловік ледь не загинув на фронті у їх день народження

Новини партнерів