Андрій Бєдняков про Маріуполь: «Мого рідного міста вже немає»

Андрій Бєдняков
Телеведучий Андрій Бєдняков подякував усім воїнам, які боронять українську землю і його ріден місто Маріуполь: "Як і мільйони українців, дуже чекаю на деблокаду, щоб допомогти нашим воїнам і виїхати людям".

Ведучий шоу Нового каналу «Де логіка?» Андрій Бєдняков родом з Маріуполя, який майже два місяці війни бомбить та руйнує росія. Вся Україна молиться за людей, які там перебувають, та військових, які захищають місто. Андрій Бєдняков поділився спогадами про Маріуполь.

«Мого рідного міста вже немає. Від нього практично нічого не лишилося, – каже Андрій Бєдняков. – Не буває, мабуть, і години, щоб я не думав про Маріуполь. Дуже часто приїжджав у місто і бачив, як воно змінювалося. Але найбільше мінялися люди. В один з останніх приїздів ми з друзями стояли вночі біля Драмтеатру й говорили про те, як змінилися люди. Яка а нас крута молодь. Скільки патріотів стало в місті. Як змінився настрій людей з 2014-го. Але їх прийшли «рятувати». Кинули своє «рятувальне коло» практично на все місто. Кинули його на Драмтеатр. Кинули на мою школу. Кинули на мій будинок. Кинули на палац культури, де я працював. На стадіон, куди я приходив з батьками».

Читайте також

Андрій Бєдняков на тлі катастрофи у рідному Маріуполі звернувся до росіян: «Хер ви переможете»

Андрій Бєдняков на тлі катастрофи у рідному Маріуполі звернувся до росіян: «Хер ви переможете»

Фронтмен Дизель Шоу Єгор Крутоголов: «Потрібно зібрати $70 000 на дуже круту штуку для Миколаєва»

Фронтмен Дизель Шоу Єгор Крутоголов: «Потрібно зібрати $70 000 на дуже круту штуку для Миколаєва»

Андрій Бєдняков

Телеведучий подякував усім захисникам рідного міста:

«Та незважаючи на все це там залишилися воїни, які продовжують боротися за наше місто. За НАШУ землю, НАШУ територію. Низький уклін кожному та кожній з вас! Я знаю, що ви це прочитаєте. Пам’ятайте: вся Україна молиться. Про вас знає весь світ! Як і мільйони українців, дуже чекаю на деблокаду, щоб допомогти нашим воїнам і виїхати людям. Тому що Маріуполь – це Україна!»

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Андрей Бедняков (@biedniakov)

Фото: соцмережі, пресслужба

Наталія Холоденко
Попередній матеріал

Наталія Холоденко пояснила, що вказує на наркозалежність Оксани Марченко і Віктора Медведчука

Ірина Верещук
Наступний матеріал

Ірина Верещук вперше розповіла про особисте життя

Новини партнерів