Світлана Лобода розповіла про свою роботу в Києві: «Мене дуже надихає те, що відбувається»

Світлана Лобода
Співачка разом зі своєю командою вже 6 місяців веде активну роботу у Києві над створенням нового шоу, режисером якого виступить Олег Боднарчук.

Артистка поділилася подробицями підготовки до нового шоу. Наразі Світлана Лобода перебуває на етапі генеральних прогонів — з ранку та до пізнього вечора проводить час у танцкласах. «Мене дуже надихає те, що відбувається, і я дуже чекаю на остаточний результат», — коментує LOBODA.

Светлана Лобода в Киеве готовит новое шоу

У коментарі Viva.ua співачка розповіла про свій розпорядок дня в період наполегливої ​​роботи над постановками:

«Зараз у нас найцікавіший етап підготовки до шоу. Я завжди дуже люблю цей процес. У щоденному режимі відбуваються репетиції, які починаються рано-вранці і закінчуються до 18 години. Ми відточуємо з балетом нові постановки, танців у шоу буде дуже багато, тож готуйтеся! Після чого я їду на монтаж відео для 32 екранів, які будуть за мною на сцені. І щодня ми проводимо наради з режисером, промовляючи та доопрацьовуючи технічні моменти. Постановки є досить непростими, і для мене важливо відпрацювати кожен крок, відточити кожен рух, щоб на самому виступі все працювало як годинник».

Читайте також

Світлана Лобода показала новорічні фото з доньками

Світлана Лобода показала новорічні фото з доньками

Як зазначає Олег Боднарчук: "Ми готуємо безпрецедентне шоу. На сцені глядач побачить 32 величезні екрани. Це найскладніша технологія. Для забезпечення цього грандіозного рішення залучено фахівців із 10 країн. Моє завдання скоротити дистанцію між Світланою та її шанувальниками на концерті, тепер кожен зможе практично торкнутися зірки та відчути її максимально близько. Для створення цього шоу ми використовуємо багато інноваційних рішень, це не схоже на жодну мою попередню роботу. Мені навіть довелося перебудуватись, і, як завжди відбувається зі Світланою, практично переучуватися. Шоу народжується у кооперації багатьох талановитих людей на чолі з Лободою. У креативної команди багато ідей, які ми зараз втілюємо у реальність".

Светлана Лобода

Светлана Лобода

До шоу-програми увійде 25 пісень. Частина з яких – це свіжі релізи, які вже встигли завоювати кохання слухачів, а друга – улюблені шанувальниками хіти співачки. Як резюмує режисер шоу Олег Боднарчук: Шоу "Час LO" буде апофеозом стилю. Ми хочемо, щоб глядач буквально зазирнув у вічі артистці, розглянув те, з чого вона складається, обрамляючи це грацією, оригінальними костюмами та постановками».

27 червня в Одесі у клубі Ibiza LOBODA виступить із сольним концертом, де окремі фрагменти нового шоу будуть представлені у спеціальній клубній програмі.

Светлана Лобода

Фото: пресслужба

Ріанна вагітна
Попередній матеріал

Дочекалися! Ріанна опублікувала перше «вагітне» фото

Артем Пивоваров
Наступний матеріал

Артем Пивоваров і фіналіст Нацвідбору на Євробачення Kalush випустили трек на вірш Григорія Чупринки

Новини партнерів