Світлана Лобода показала новорічні фото з доньками

Світлана Лобода
Співачка зустріла 2022 рік у родинному колі.

Loboda провела Новий рік у колі найближчих. Старша дочка Єва вперше до вечірньої сукні одягла підбори, чому дуже тішилася, а молодша Тільда ​​була в образі сніжинки. Сама артистка загадувала новорічне бажання в наряді David Koma, відомого британського дизайнера з грузинським корінням, який одягає багатьох світових зірок, і туфлях Saint Laurent.

Светлана Лобода с детьми

У новорічну ніч співачка влаштувала своїм дочкам справжнісіньке свято. Як раніше розповідала артистка, у її сім'ї існує оригінальна традиція — напередодні Нового року дочки записують на папері свої побажання та кладуть у морозильну камеру. Мама ж дістає записки і передає їх Діду Морозу. Цей рік не став винятком.

Старша донька Світлани Лободи Єва захоплена історією персонажа коміксів Харлі Квін і тому найкращим подарунком для неї були ляльки улюбленої героїні та всілякі аксесуари з її зображенням. Малятко Тільда ​​вперше у 2021 році почула казку «Лускунчик» та її мрією стало отримати свого улюбленого героя у подарунок.

Читайте також

Светлана Лобода и ее дочки

Loboda організувала справжнє чаклунство для дітей: вечір пройшов у компанії Дідуся Мороза та Снігуроньки, Єва та Тільда ​​підготували вірші, співали пісні, танцювали, за що й отримували свої довгоочікувані подарунки.

Фото: прес-служба

Тіна Кароль
Попередній матеріал

Тіна Кароль прокоментувала свою участь у шоу «Маска»

Ешлі Грем
Наступний матеріал

Ешлі Грем народила двійнят!

Новини партнерів