«У неї спад в стосунках з чоловіком»: Олена Кравець розповіла про зйомки у «Великій прогулянці»

Олена Кравець
Акторка поділилась залаштунками комедії «Велика прогулянка».

Олена Кравець розповіла в прямому ефірі «Ранку з Україною», що здивувало її під час зйомок комедії «Велика прогулянка», чим їй близька героїня Таня Драгоманова і чому знімальна група так і не скуштувала шашлику. Прем’єра фільму — 24 лютого 2022 року.

Зйомки у «Великій прогулянці» стали для Олени Кравець дебютом у великому кіно, і тепер зірка з хвилюванням чекає на прем’єру. «Це в мене дебютна роль у повному метрі. Я дуже-дуже хвилююсь перед прем’єрою. Тому що я ніколи не дивлюсь плейбек, тобто те, що ми відзняли. Тож, я це буду бачити вперше», – говорить Олена Кравець.

Читайте також

Юлія Саніна, Олена Кравець, Dzidzio і Артем Пивоваров озвучили героїв анімації «Мавка. Лісова пісня»

Юлія Саніна, Олена Кравець, Dzidzio і Артем Пивоваров озвучили героїв анімації «Мавка. Лісова пісня»

Рідкісний випадок: Олена Кравець вийшла у світ з 18-річною донькою Машею

Рідкісний випадок: Олена Кравець вийшла у світ з 18-річною донькою Машею

За словами Олени Кравець, актори та знімальна група швидко подружилися і працювали у веселій атмосфері. Неабияк вразили всіх зіркові камео: футболісти «Шахтаря» Андрій Пятов та Євген Коноплянка, а також запальна Verka Serduchka з мамою.

«Футболісти здивували нас, насамперед, своєю акторською грою. Ми не очікували такого! Вони талановиті не тільки у футболі. Ну а Verka Serduchka, ви ж розумієте, вона заходить у кадр, і це – енергія, яка зносить тебе. Це природний комізм», – розповідає зірка народної комедії.

Олена Кравець

Знімальний день на майданчику розпочинався о сьомій годині ранку. Щоб дістатися мальовничої галявини під Києвом, де родини Драгоманових та Наливайченків вели свою «битву за місце під мангал», виїжджати з міста доводилось ще о п’ятій годині. І ці ранні підйоми стали чи не найскладнішим для Олени Кравець. «Я і так доволі рано встаю. Але 5… це було дуже рано. А так було класно. Це дуже мальовниче місце. І я сумую за ним. Там  дуже чисте озеро, багато зелені. У нас навіть була своя коза яку ми там годували всі», — ділиться спогадами зі зйомок актриса.

Також Олена Кравець розкрила один з  секретів з-за лаштунків «Великої Прогулянки».  За сюжетом комедії, герої планують смажити шашлик, навіть гасло фільму – «шампури догори!», – але актори і знімальна група так і не скуштували на майданчику смаженого м’яса.

«Я не хочу все розкривати. Але ось, шашлик знімався у кількох дублях. Ми не могли його їсти, тому що його поливали спеціальною рідиною. Він повинен був палати, він підгорілий. Тому ми їли кавуни! Було багато кавунів, і ми їх їли, як не в себе», – згадує Олена Кравець.

Героїня Олени Кравець, «голова сім’ї», викладачка культурології, дружина і мама двох дітей Таня Драгоманова, близька Олені Кравець своєю душевністю та іронією.

«Тетяна моя — вона така освічена, викладач в університеті. Вона дуже сильна, самодостатня жінка, але в неї є певний спад у стосунках з чоловіком. Вона з одного боку хоче бути слабкою жінкою поруч з ним, з іншого — не може впоратися зі своїми амбіціями, навіть коли залишається на самоті. Але вона дуже його кохає. Це так цікаво спостерігати. Мені дуже близька така душевність у персонажів. І ось ця історія, до речі дуже іронічна й весела, мені здається, вона стала запорукою відновлення їхніх стосунків», — розповідає Олена Кравець.

Олена Кравець

«Велика Прогулянка» — спільний проєкт телеканалу «Україна та Film.ua Group. Перший досвід виробництва прокатного кіно для телеканалу «Україна». Фільм створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Головні ролі у фільмі зіграли шоумен Юрій Ткач та акторка Олена Кравець, а також Ірина Гатун та Андрій Ісаєнко. Для Юрія, Олени та Ірини участь у “Великій Прогулянці” стала справжнім дебютом — зірки вперше зіграли головні ролі у великому кіно. Свою першу велику кінороль отримав також співак та композитор Олексій Завгородній (Позитив), який з’явиться на екрані разом із актором Михайлом Жоніним.

Читайте також

У шоу «Ліга Сміху» зміни — нові тренери та ведучий

У шоу «Ліга Сміху» зміни — нові тренери та ведучий

Фото: пресслужба

Купер
Попередній матеріал

Як тепер заробляти? Бредлі Купер зізнався, що шукає нові джерела прибутку поза кіно

Маколей Калкін
Наступний матеріал

Зірка фільму «Сам удома» Маколей Калкін вдруге одружується

Новини партнерів