Рідкісний випадок: Олена Кравець вийшла у світ з 18-річною донькою Машею

Олена Кравець
Актриса та її донька відвідали кінопрем'єру.

У кінотеатрі «Сінема Сіті» відбувся допрем'єрний показ двох серій кіноальманаху «Дикі». Серед зіркових глядачів у залі була рідкісна гостя світських заходів Олена Кравець із дочкою Марією, що вже помітно подорослішала. В недавньому інтерв'ю актриса розповіла, що Маша з 15-річного віку живе окремо від батьків, відколи в сім'ї народилися двійнята

Читайте також

Окрім Олени Кравець на прем'єру прийшли Катерина Осадча, Ігор Ласточкін, Раміна Есхакзай, Аліна Ханумак, Богдан Юсипчук, Арам Арзуманян, Віра Кобзар.

Головні ролі у серіалі «Дикі» виконали Руслан Ханумак, Ельдар Кабіров, Дар’я Петрожицька. Кожна серія – це декілька короткометражних історій на актуальні у суспільстві теми у різних жанрах. Глядачі зможуть по-новому поглянути на звичні життєві ситуації та отримати емоції від несподіваних сюжетних поворотів. «Це набір короткометражок, в яких зібрано багато жанрів: трилер, фантастика, драма, комедія. В одній історії смієшся, в іншій – плачеш, в п’ятій – знову смієшся, у сьомій – тобі страшно. Взагалі наш проект важко помістити у якісь певні жанрові рамки. Він схожий більше на альманах, ніж на класичне скетч-шоу. Мені хочеться, щоб глядач, коли побачить наш проект, сам вирішив, що це за жанр», – розповідає режисер, сценарист та виконавець головної ролі Руслан Ханумак.

Фото: прес-служба

MONATIK
Попередній матеріал

MONATIK показав своїх синів на концерті в Нью-Йорку

Аліна Паш
Наступний матеріал

Аліна Паш отримала премію Євросоюзу Music Moves Europe Awards 2022

Новини партнерів