Костянтин Грубич відсвяткував перші 100 тисяч підписників у YouTube і 30 років на ТБ

Костя Грубич
YouTube-блогер і журналіст Костя Грубич почав працювати новим ведучим шоу «Твій день» замість Влада Ями, який нещодавно пішов з проєкту.

Відомий український журналіст, а віднедавна новий ведучий шоу «Твій день» на 1+1 Костянтин Грубич відсвяткував 30 років роботи на українському телебаченні і 100 тисяч підписників на каналі YouTube. Його кулінарний відеоблог чекає на срібну кнопку.

«Нарешті це сталося! Шлях тривалістю понад 6 років досяг першої вагомої точки — 100 тисяч підписників на моєму ютуб-каналі «Костянтин Грубич» (спочатку «Смачна країна»). Для мене це виявилося не забавою, а серйозним фактором щоденного життя. Хай живе україномовний ютуб», — написав Костянтин Грубич у Фейсбук.

Читайте також

Телеведучий Олексій Суханов отримав український паспорт: «Тепер я зможу відкрити рахунок у банку»

Телеведучий Олексій Суханов отримав український паспорт: «Тепер я зможу відкрити рахунок у банку»

Оголошено фіналістів Нацвідбору на «Євробачення-2022»

Оголошено фіналістів Нацвідбору на «Євробачення-2022»

Ідея створити власний YouTube-блог у Костянтина з’явилася, коли вийшла друком його книжка «Смачна країна». Тоді тележурналісту здалося, що непогано б було зробити відеоверсії деяких рецептів для кращої промоції книги.

«Спочатку думав, що це буде дуже легко — що маю впізнаваність, у мене є своя аудиторія, тому одразу з’явиться багато підписників. Але дуже скоро побачив, що ні — телевізійна історія не перетинається з ютубом. Тому на початку у мене було досить мало підписників. І я почав за них боротися. І це перетворилось на певний стиль життя. Колись був тамагочі — така іграшка, яку треба було кожного дня годувати, доглядати. Так і я зі своїм YouTube-каналом почав працювати. Вивчати алгоритми, правила та тренди», — згадує Грубич.

Костянтин Грубич

Хоча Костянтин Грубич професійний телевізійний журналіст і нещодавно відмітив 30-річчя на ТБ, свій YouTube-канал робить самотужки, тільки заручившись підтримкою своєї сім’ї.

«У мене немає знімальної групи — все, що я роблю, фактично самодіяльність. Вся сім’я коло цього «танцює». Дружину Світлану жартома називаю директором каналу. Часто мене підштовхує, мотивує, питає, коли ми будемо вже знімати нове відео, коли поїдемо в експедицію. Син інколи допомагає монтувати та знімати», — каже Костянтин. 

До речі, Костянтин Грубич почав готувати ще задовго до початку своєї кулінарної історії на телебаченні та в інтернеті — ще у студентські роки та підчас служби в армії. А своєю коронною стравою вважає борщ. Знає безліч його рецептів.

«Борщ варю не часто – це ціла симфонія, яка потребує і натхнення, і багато вільного часу. Не маю якогось сталого рецепту — можу одного разу буряк смажити, іншого відварити чи запекти. З додаванням томатів у своєму соку, або без них, з пастою. На цю тему можу дуже довго фантазувати», — розповідає знаний кулінар Костянтин Грубич.

Читайте також

Юлія Зорій відповіла на закиди хейтерів про те, що її шлюб з міністром був за розрахунком

Юлія Зорій відповіла на закиди хейтерів про те, що її шлюб з міністром був за розрахунком

Екс-підопічна Монатика Nino Basilaya: "Характер не дозволяє мені довго сидіти без діла"

Екс-підопічна Монатика Nino Basilaya: "Характер не дозволяє мені довго сидіти без діла"

До речі, задля денного шоу «Твій день» Костянтин кардинально змінив стиль. Тепер він виглядає зовсім по-іншому, ніж у своєму кулінарному блозі. А родзинкою перевтілення телеведучого є окуляри, які надають стильний образ. Дивіться оновлені трійки ведучих «Твій день» Стасю Ровінську, Володимира Рабчуна, Костянтина Грубича, та Руслану Писанку, Ірину Ванникову, Тімура Мірошниченко з понеділка по п’ятницю у денному ефірі на 1+1.

Ведучі шоу «Твій день»

Фото: пресслужба

Верка Сердючка
Попередній матеріал

«Батько наш – Бандера»: Вєрка Сердючка в «Дизель Шоу» шокувала неочікуваним репертуаром

Аніта Луценко
Наступний матеріал

Який красунчик! Аніта Луценко вперше за довгий час показала чоловіка

Новини партнерів