Топ-3 правила життя нового Холостяка Алекса Топольського

холостяк 12
Проблеми або, як ми звикли казати, «чорна смуга» трапляється з кожним. Головне – вміти вчасно зібратися, знайти у собі сили рухатися далі та подолати складнощі.

Своїм досвідом, що робити, коли все йде наперекосяк, поділився головний герой 12-го сезону романтичного реаліті «Холостяк» на СТБ, бізнесмен Алекс Топольський.

Читайте також

У купальнику з розрізами: Холостячка Злата Огнєвіч показала, де святкує день народження

У купальнику з розрізами: Холостячка Злата Огнєвіч показала, де святкує день народження

Новый Холостяк Алекс Топольський назвав три основні правила життя, які допомагають йому не падати духом:

  1. Завжди є те, за що можна та треба бути вдячним! І незалежно від того, наскільки добре чи погано ви почуваєтеся, ви повинні прокидатися щодня і дякувати за життя, бо хтось десь відчайдушно за нього бореться.
  2. Біль є частиною зростання. Іноді життя закриває двері, тому що настав час рухатися, і це добре. Тому що ми часто не починаємо руху, якщо обставини не змушують нас. Коли настають лихоліття, нагадуйте собі, що ніякий біль не перебуває без мети. Рухайтеся від того, що завдає вам болю, але ніколи не забувайте про урок, який він викладає вам. Те, що ви боретеся, не означає, що ви зазнаєте невдачі. Кожен великий успіх вимагає, щоб була присутня достойна боротьба. Залишайтеся терплячими та впевненими. Все налагодиться. Швидше за все, не за мить, але все буде.
  3. Кожна маленька битва – це крок уперед. У житті терпіння не дорівнює очікуванню. Воно є здатністю зберігати добрий настрій, працюючи на ваші мрії. Тому якщо ви зібралися пробувати, йдіть до кінця. Інакше просто у старті немає жодного сенсу. Це може означати втрати стабільності, комфорту та навіть вашого розуму на деякий час. Це тест на вашу витримку і те, наскільки ви дійсно хочете досягти мети. І якщо ви захочете, ви зробите це, незважаючи на невдачі та біль! І на кожному кроці ви почуватиметеся краще і краще. Ви зрозумієте, що боротьба – це не перешкода на шляху. Це – шлях!

Алекс Топольский новый холостяк

Нагадаємо, прем'єра романтичного реаліті "Холостяк"-12 в ефірі СТБ відбудеться у березні.

Фото: прес-служба

Меган Фокс
Попередній матеріал

Меган Фокс виходить заміж за Колсона Бейкера

Беz обмежень
Наступний матеріал

«Беz обмежень» виповнилось 23 роки! 23 цікавих фактів про гурт

Новини партнерів