Тіна Кароль прокоментувала свою участь у шоу «Маска»

Тіна Кароль
Під маскою Снігової королеви приховувалась Тіна Кароль.

У шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» перед глядачами виступила загадкова красуня Снігова королева, якій, попри свій холодний образ, вдалося розтопити серця усіх глядачів. І знову детективи відгадали зірку під маскою – у цьому костюмі приховувалась попдіва Тіна Кароль.

На сцені святкового проєкту велична Снігова королева заявила, що підказка про її особу лежить у скриньці, відкрити яку зможе лише один із п’яти ключів. А знайде його той, чиє серце здатне відчувати, і головне – розтопити лід. Детективам винесли відерце з льодом, серед якого вони знайшли відмикач. Але в скриньці виявився… ще один ключ. Що б це могло означати?

Тина Кароль под маской Снежной королевы

Снігова королева виконала пісню «Снежинка» з кінофільму «Чарівники». Оля Полякова припустила, що в цьому образі криється співачка Камалія. Олег Винник підтримав версію колеги. Але Андрій Данилко був переконаний – це Тіна Кароль.

«А Баба Яга проти!» – вигукнула Оля Полякова в ефірі каналу «Україна». – Я проти, там не Тіна Кароль. Я думаю, що це Камалія. Ще Наталія Валевська може бути. Точно можу сказати, що це не MONATIK».

Читайте також

Софія Ротару, Іван Дорн, Тіна Кароль: як пройшли новорічні концерти «Вечірнього Кварталу»

Софія Ротару, Іван Дорн, Тіна Кароль: як пройшли новорічні концерти «Вечірнього Кварталу»

Тина Кароль

А ось DZIDZIO вирішив не пропонувати ніяких версій – він був просто вражений від виступу учасниці, зазначивши, що там приховується справжня оперна діва. Розшифрувати підказку Снігової королеви вдалося Андрієві Данилку: ключ, зазначив зірковий детектив, вказує на суперхіт Тіни Кароль. І коли сумнівів уже не залишалось, всі побачили під цією неймовірною маскою попдіву Тіну Кароль.

«Мені дуже приємно сьогодні чути вас. Які ви молодці – настільки впевнені в своєму виборі. Дякую вам! – сказала Тіна Кароль. – З Новим роком! Нехай щастить!»

Читайте також

Тина Кароль

Фото: прес-служба

Виктория Файнблат
Попередній матеріал

«Когда мы в движении — мы живем». Виктория Файнблат: жизнь в режиме нон-стоп

Світлана Лобода
Наступний матеріал

Світлана Лобода показала новорічні фото з доньками

Новини партнерів