Софія Ротару, Іван Дорн, Тіна Кароль: як пройшли новорічні концерти «Вечірнього Кварталу»

Вечерний квартал новогодний
15 та 16 грудня у палаці Україна відбулися концерти-телезйомки новорічного випуску гумористичного проекту «Вечірній Квартал».

Політична сатира, побутові номери та неочікувані дуети подарували новорічний настрій глядачам на весь рік. Сам концерт можна буде побачити 31 грудня о 20:00 на телеканалі 1+1.

На концерті 16 грудня також були присутніми президент України Володимир Зеленський, перша леді Олена Зеленська.

президент Украины Владимир Зеленский и первая леди Елена Зеленская на концерте Вечерний квартал новогодний концерт

У гості до «Вечірнього Кварталу» прийшли: «Мумій Тролль», Оля Полякова, Олег Винник, Іван Дорн, Софія Ротару, Тіна Кароль, MONATIK, Mozgi, DOROFEEVA, «Антитіла».

«Мумій Тролль» виконав свій хіт «Утікай» разом з акторами «Кварталу», які стали справжнім музичним бендом: Євген Кошовий зіграв на саксофоні, Степан Казанін та Юрій Великий на гітарах, Юрій Ткач на клавішах, а Володимир Мартинець на барабанах.

Також глядачів чекали незвичайні дуети. «Мумій Тролль» виконав пісня «Медведица» разом з DOROFEEVA, а другий хіт «Карнавала.нет» - з Іваном Дорном. Олег Винник заспівав у дуеті з Олею Поляковою.

MONATIK разом з «Кварталом» виконали дві пісні у новорічному форматі – «Зажигать/JoMo» та «Мріяти не шкідливо».

У гості до «Вечірнього Кварталу» прийшла найзавидніша холостячка України та поп-діва Тіна Кароль. І кому як не найзавиднішому холостяку «Кварталу» Олександру Пікалову допомагати влаштувати її особисте життя? Актор «Вечірнього Кварталу» вирішив прямо на концерті зареєструвати в Тіндері і Тіну, і себе. Чи складеться у когось пара?

Тина Кароль на концерте Вечерний квартал новогодний концерт

Серед гостей на концертах були: Маша Єфросініна, Влад Яма, Артур Логай, Марина Боржемська, Дар’я Петрожицька, Руслан Ханумак, Валерій Жидков та багато інших.

Маша Ефросинина на концерте Вечерний квартал новогодний концерт

Фото: прес-служба 

концерт Євгена Хмари
Попередній матеріал

Tayanna, Олександр Шовковський та багато інших зірок на шоу-концерті Євгена Хмари

Зірки на українській прем’єрі фільму «Матриця: Воскресіння»
Наступний матеріал

Зірки на українській прем’єрі фільму «Матриця: Воскресіння»

Новини партнерів