Ніякого алкоголю: Анастасія Приходько поділилась своїми правилами новорічної ночі

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько розповіла, як готується до Нового року та чому саме в цю ніч відмовляється від звичних для всіх людей речей.

На сцені «Музичної платформи» (побачити концерт можна буде у новорічну ніч на каналі «Україна») Анастасія Приходько з’явилась у новому образі. Спеціально для виконання пісні «Подруга», яка вперше зазвучить для глядачів з телеекранів, співачка обрала неймовірно красиву блискучу білу сукню, прикрашену чорним пір’ям, що переходить в вишуканий шлейф. За лаштунками зірка відверто розповіла, що вже веде активну підготовку до Нового року, який планує святкувати вдома з родиною.

Анастасия Приходько в роскошном вечернем платье

«Я не виступаю в новорічну ніч з 2013-го року. Це єдине свято, яке я маю відсвяткувати з родиною – не можу залишити дітей в цей час. Коли їх не було – виступала, а зараз – ні. Я зробила таку помилку, коли була маленькою старша донечка, та тоді не думала, що для дітей це так важливо. Усвідомивши це, прийняла рішення не повторювати таких помилок», – зізналась Анастасія Приходько.

Читайте також

Час розправляти крила! Як відбулася івент-презентація спеціального номеру Viva! Connecting Women

Час розправляти крила! Як відбулася івент-презентація спеціального номеру Viva! Connecting Women

За словами зірки – Новий рік має пройти ідеально, тому вона вже розпочала ретельну підготовку – пере штори, прибирає та прописує меню, яке готуватиме самостійно. Крім того, у зірки є ще один досить небанальний пунктик – вона не вживає алкоголь.

«На Новий рік я не п’ю! Можу випити на всі свята, але не в цю ніч. Для мене це найголовніше свято року, тому все має бути ідеально!» – розповіла артистка. 

Анастасия Приходько

Фото: Марина Собко, Інстаграм Анастасії Приходько

Слава Камінська
Попередній матеріал

«Ненавиджу підлість»: Слава Камінська прокоментувала стосунки з екс-колегою по гурту «Неангели»

Злата Огнєвіч
Наступний матеріал

Злата Огнєвіч розповіла про майбутнього чоловіка та дітей

Новини партнерів