Тетяна Литвинова оголосила про розлучення з чоловіком: «Я не винна»

Тетяна Литвинова
Після 9 років стосунків екс-суддя кулінарного проекту «МайстерШеф» Тетяна Литвинова розлучається зі своїм другим чоловіком, бізнесменом Ярославом Трухановим.

Про розлучення з чоловіком 46-річна Тетяна Литвинова повідомила у своєму Інстаграмі. Кулінар не пояснила причину розлучення, але зазначила, що вона в ньому не винна, як і колишній чоловік.

«Дорогі друзі, знайомі, всі, кому не байдужа наша доля. З жалем маємо повідомити, що наші спільні зусилля щодо збереження нашого шлюбу не мали успіху. З болем у серці ми прийняли тяжке рішення про розлучення. Ми вдячні долі за 9 років, проведених разом, і залишаємось добрими друзями. Заздалегідь дякую за ваше розуміння та такт. Стотисячний раз повторюю, я не винна, ніхто не винний. Життя продовжується. Сподіваюся на вашу тактовність, поки дуже сильно болить. Тетяна та Ярослав», - написала Литвинова.

Читайте також

Тетяна опублікувала останню спільну фотографію з Ярославом: на знімку пара знята під час дайвінгу. Відомо, що одним із улюблених занять подружжя були подорожі.

Татьяна Литвинова и ее второй муж Ярослав

Тетяна Литвинова та її другий чоловік Ярослав

Тетяна Литвинова вийшла заміж за Ярослава Труханова у 2016 році. Весільна фотографія прикрасила обкладинку журналу Viva!, а в інтерв'ю через рік після одруження кулінар розповіла, що коханий став для неї головною підтримкою та тилом.

Татьяна Литвинова вышла замуж за Ярослава Труханова в 2016 году

Від першого шлюбу Тетяна має 22-річного сина Володимира.

Нагадаємо, у 2019 році Литвинова несподівано залишила проект "МайстерШеф" телеканалу СТБ.

Татьяна Литвинова впервые снялась в купальнике для Viva!

Татьяна Литвинова

Татьяна Литвинова впервые снялась в купальнике для Viva!

Татьяна Литвинова впервые снялась в купальнике для Viva!

Фото: Інстаграм, архів Viva!

Попередній матеріал

Наступний матеріал

Новини партнерів