З любов’ю: ідеї подарунків на День закоханих від Viva!

ідеї подарунків на День закоханих
Найромантичніше свято у році наближається, а подарунок досі не придбали? Якщо шукаєте ідеї — вам сюди.

Здивувати подарунком — завдання не з легких. Спеціально до Дня всіх закоханих пропонуємо добірку ідей, які завжди будуть доречними, а можливо, навіть викличуть вау-ефект.

День закоханих — феєричне завершення низки зимових свят. Що подарувати?

  • Аромат зі змістом

набір парфумованих свічок «Знаки зодіаку» від українського бренду INRO

Найкращий подарунок — турбота. Тому насамперед зверніть увагу на презенти, які будуть до смаку вашій коханій людині.

Чудовим презентом для тих, хто цінує вишукані натуральні аромати, стане набір парфумованих свічок «Знаки зодіаку» від українського бренду INRO. До колекції Zodiac входять 12 ексклюзивних свічок. Аромати спеціально підібрані в співробітництві з астрологом відповідно до характеристик та вподобань кожного зі знаків зодіаку.

набір парфумованих свічок «Знаки зодіаку» від українського бренду INRO

Свічки виготовлені на основі 100% екологічної суміші соєвого та кокосового восків.

  • Краса врятує світ

гідрогелеві патчі під очі від Mary Kay

Універсальний подарунок для жінки будь-якого віку — косметика. Асортимент величезний, проте цього разу звертаємо вашу увагу на догляд за тендітною зоною навколо очей, яка постійно потребує додаткової турботи.

Свіжий погляд на світ у буквальному та переносному сенсах забезпечать сяючі рожеві гідрогелеві патчі під очі від Mary Kay, що знімають набряки та втому, зволожують і пом’якшують шкіру. Вони мають каплеподібну форму, тож зручно лягають у зону під очима.

Уже при першому дотику до шкіри патчі дарують освіжаюче пробудження, зволоження та живлення корисними речовинами. Використовувати їх можна для зволоження та ліфтингу шкіри не тільки очей, а й куточків рота, на шиї, ліктях. Для більш виразного ефекту слід зберігати патчі в холодильнику.

При використанні патчів двічі на тиждень по 20 хвилин результат не забариться!

  • Ігристий сюрприз

Вишукане італійське ігристе від Fiorelli — чудовий подарунок на День закоханих. Варто лише визначитися зі смаком вашої коханої людини та святково упакувати напій. А найзручніший варіант — придбати ігристе вино у подарунковій упаковці, як, наприклад, Fiorelli Brut Rose.

Рожеве ігристе вино має свіжий, гармонійний аромат, з квітковими та фруктовими нотками. Відмінно пасує до мʼяких сирів та лосося на грилі. Воно ніби створене для святкування Дня закоханих!

  • Емоції

Найбажаніший подарунок до будь-якого свята — це емоції, а отримати їх гарантовано можна на концерті. «Антитіла» — гурт, що закохав у себе всю країну — виступить 14 лютого у Палаці спорту зі спеціальною святковою програмою.

Гурт «Антитіла» дасть концерт 14 лютого 2024 року в Палаці спорту

Порадуйте коханих чимось особливим — залишите яскраві спогади і зробіть подарунок, про який захочеться розповідати друзям, хвалитися колегам, знімати десятки відео для Instagram, ділитися радістю з рідними і навіть кричати на весь світ.

Квитки на ваших улюблених артистів — на Karabas.com. Завжди швидко — завжди зручно.

  • Стильний хід

Гаманець, сумка, ремінь, хустка, сережки... Стильні аксесуари — ще один безпрограшний варіант: з ними практично неможливо помилитися — ви не ризикуєте з розміром, а колір легко підібрати, враховуючи гардероб своєї пари. Та й вони ніколи не бувають зайвими! Особливо цінно знайти щось незвичайне, оригінальне, що стане знаковим для вашої другої половинки. 

стильний шкіряний гаманець на подарунок

Ідеальний варіант подарунка до свята кохання — елегантні жіночі гаманці від Bagtone. Кожен гаманець в асортименті магазину — це не лише стильний аксесуар, але й вираз власного стилю та уваги до деталей. Магазин пропонує трендовий дизайн, в якому використовуються високоякісні матеріали для створення довговічних і стильних гаманців. Кожен елемент дбайливо розроблений для забезпечення зручності й функціональності. Зробіть це свято неповторним — оберіть елегантний жіночий гаманець від Bagtone з доставкою у всі міста України.

  • Особлива чуттєвість

Гарна білизна завжди піднімає настрій. Особливо такий подарунок буде актуальним, якщо у ваших стосунках ще не закінчився цукерково-букетний період.

  • SPA-насолода

Узимку, коли холодно, дуже актуальні різні процедури для розслаблення. Відпочити, набратися сил і відновити енергію можна в SPA. Або ж дізнайтеся, до якого б’юті-салону ходить ваша кохана людина, та подаруйте сертифікат туди.

  • Фотосесія

Індивідуальні фотосесії на замовлення — це ідеальний подарунок на згадку про чудові дні разом. Можна провести і парну фотосесію на цілий день. В кінцевому підсумку у вас буде купа приємних вражень і море крутих фотографій.

  • Набір для затишної зими

Усім нам зараз хочеться зігрітися. Тож ви можете зібрати для своєї половинки таку коробочку тепла. Покласти туди, наприклад, горнятко, чай або каву, шкарпетки та свічки. Можете потім навіть організувати чайну церемонію та провести затишний вечір удвох.

  • Мініподорож

Спільна поїздка — завжди хороша ідея. Можна просто зняти собі затишний будиночок за містом та провести разом вікенд. Побути лише вдвох, відпочити від усіх справ. Дехто навіть знімає номер у готелі в тому ж місті, де й живе, аби просто змінити обстановку.

Читайте також

Подарунки на 8 Березня: ідеї, що подарувати подрузі, мамі та коханій дівчині

Подарунки на 8 Березня: ідеї, що подарувати подрузі, мамі та коханій дівчині

ТОП-7 подарунків до Дня матері, які можна замовити онлайн прямо зараз

ТОП-7 подарунків до Дня матері, які можна замовити онлайн прямо зараз

Лариса Невзорова
Попередній матеріал

Інтерв'ю з експертним косметологом-дерматологом Ларисою Невзоровою

Антоніна Хижняк
Наступний матеріал

Антоніна Хижняк розкрила свій секрет, як побороти страх публічних виступів

Новини партнерів