ТОП-7 подарунків до Дня матері, які можна замовити онлайн прямо зараз

ТОП-7 подарунків до Дня матері
Чим здивувати маму на День матері? Даємо кілька порад.

Наближається одне з найпрекрасніших і найсвітліших свят року — День матері. Його традиційно святкують у другу неділю травня, то ж у 2023 році воно випало на 14 травня. Чудова нагода, щоб укотре порадувати маму оригінальним подарунком і викликати її посмішку.

Зберігайте нашу добірку ідей, що подарувати найріднішій людині на День матері, і будьте певні — ці подарунки не залишать її байдужою.

Подарунки для мами на День матері 2023. Привітання від щирого серця

  • Ювелірні прикраси

Спеціально до Дня матері український ювелірний дім SOVA презентував капсульну колекцію з перламутром For Mom. Вона відображає цінні спогади з мамою, які ми зберігаємо з дитинства. В серці прикрас — чотири різні символи — сердечко, метелик, чотирилисник та коло як відображення сонця. Вони ніби вийшли з казкових історій, які нам розповідала мама в дитинстві. Колекція For Mom — про ніжність, що втілена в ювелірних деталях. Це твоя історія ніжності!

колекція з перламутром For Mom від SOVA

Колекція виконана з жовтого золота та ніжного тихоокеанського перламутру, що відображає природні мотиви, які ювеліри заклали в ідею колекції. До капсули увійшло 12 прикрас — сережки, кольє та персні-печатки, які ідеально поєднуються між собою.

  • Доглядова косметика

Сироватка для відновлення шкіри і збереження молодості від американського бренду Circadia кидає виклик старінню. В її складі міститься активна стабільна форма вітаміну С для покращення стану шкіри і нейтралізації вільних радикалів, а гіалуронова кислота і вітамін В5 розгладжують та зволожують шкіру. Засіб підходить для всіх типів шкіри, тож ви не помилитеся, подарувавши його мамі. Вона неодмінно буде в захваті!

Сироватка Circadia Vitamin C Reversal Serum для відновлення шкіри обличчя з вітаміном С

  • Подарунковий сертифікат на одяг

Подарунковий сертифікат номіналом 500, 1000, 2000 грн — просто ідеальне рішення до Дня матері. До речі, VOVK презентував дроп футболок «Витоки історії» спільно з художницею Ксенією Островерховою. А ще незабаром бренд презентує вишиванки з авторським принтом, які можна буде придбати у всій мережі та в інтернет-магазині vovk.com.

весняні сукні

Цього сезону бренд робить акцент на натуральних лляних тканинах, яскравих авторських принтах, українській айдентиці. Основним посилом до колекції є те, що найкращим трендом року є стимул до прояву характеру і справжнього настрою, висловлювання своєї точки зору і думки, а також необхідність завжди залишатися собою.

легкі жіночі костюми з льону

  • Парфуми

Весна завжди несе з собою магію ароматів. Подарувати квітковий букет у вишуканому флаконі — безумовно гарна ідея. Парфуми Rose Tangerine від Chloe — це уособлення легкості, жіночності і свободи. Іскриста парфумерна композиція, створена Мішелем Альмераком і Сідоні Лансессер, — енергійна та злегка зухвала інтерпретація класики бренду Chloe.

Парфуми Rose Tangerine від Chloe

Вершина аромату рясніє соковитими акордами солодкого яскравого мандарина та м'ятно-деревними відтінками чорної смородини. Напористий характер аромату читається вже з цього моменту. Серце наповнене розкішними руладами троянди — знакового компонента парфумерного дому Chloe. Основа аромату вирізняється колоритним звучанням: теплий кедр із хвойним відтінком оточений мелізмами білої амбри. Chloe Rose Tangerine — по-новому, сміливо, бездоганно!

  • Ігристий настрій до святкового столу

Німецьке ігристе вино Latinium Sparkling полонить ароматним букетом білих квітів і соковитих фруктів — дині, папаї, зелених яблук, груші та грейпфрута. Самодостатній солодкуватий смак дарує приємну насолоду, розбавлену фруктовою кислинкою й вишуканими квітковими відтінками. Latinium Sparkling додасть яскравості сімейному святу. Оригінальна пляшка бірюзового кольору легко прикрасить будь-яке сервірування!

ігристе вино Latinium Sparkling

  • Декоративна косметика

Нова косметика — це завжди порція натхнення. Додайте до образу весняних відтінків! Матова рідка помада від Mary Kay дарує губам неперевершений колір й оксамитовий гладенький фініш. Формула збагачена поживними і зволожувальними компонентами для супервідчуттів та суперефекту. Чотири нових трендових відтінки нададуть довершеності будь-якому образу.

рідка матова помада

Ще один оригінальний подарунок — пензель для тональної основи у формі серця. Мама полюбить цей б’юті-аксесуар не лише за оригінальні форму й колір чи за приємні відчуття від шовковистого доторку його м’яких ворсинок.

пензель для тональної основи у формі серця

Гарний та зручний, він має ще одну важливу функцію — примножувати добро. 40 грн від кожного проданого пензля йдуть на підтримку програми реабілітації жінок, яким видалили злоякісну пухлину молочної залози. Долучайтеся до благодійної програми «Рожевий змінює життя» з Mary Kay!

  • Квіти

Жіноча посмішка — це рушійна сила цілого світу. А подарувати її надзвичайно просто, для цього достатнім є букет квітів. Даруйте незабутні емоції, адже квіти — універсальний подарунок, який прикрасить будь-яке свято.

Квіти

Читайте також

Володимир Остапчук подарував каблучку Cartier новій дівчині, на якій, ймовірно, одружився

Володимир Остапчук подарував каблучку Cartier новій дівчині, на якій, ймовірно, одружився

Зустрічай літо! Підбірка товарів до спекотного сезону з китайських маркетплейсів

Зустрічай літо! Підбірка товарів до спекотного сезону з китайських маркетплейсів

Meest China
Попередній матеріал

Зустрічай літо! Підбірка товарів до спекотного сезону з китайських маркетплейсів

Ірма Вітовська
Наступний матеріал

Топ-3 книги української прози від Ірми Вітовської

Новини партнерів