Подарунки на 8 Березня: ідеї, що подарувати подрузі, мамі та коханій дівчині

8 Березня
Черпайте ідеї та натхнення у нашій добірці подарунків до 8 Березня.

Чи знали ви, що 8 Березня відзначають у всьому світі? Щоправда, у більшості європейських країн і США цього дня не просто вшановують жінок, а й говорять про подвиги попередниць, які свого часу вибороли для жінок права, котрі зараз здаються нам абсолютно звичайними. Багато західних знаменитостей 8 березня публікують в особистих блогах селфі та фотографії з матерями, підписуючи їх словами про найкращий приклад для наслідування, натхнення і жіночу силу. І, звісно, у цей день дарують подарунки.

Для того, щоб напередодні свята голова не пішла обертом від того, що ж подарувати на 8 Березня мамі, сестрі, бабусі, коханій дівчині, дружині або подрузі, ми вирішили полегшити це непросте завдання. У статті ви знайдете декілька ідей, як привітати дорогих вам жінок з 8 Березня.

Читайте також

Східний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку

Східний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку

Правила dolce vita від Fiorelli: 5 корисних речей, яких ми можемо навчитися в італійців

Правила dolce vita від Fiorelli: 5 корисних речей, яких ми можемо навчитися в італійців

8 Березня: ідеї актуальних у 2023 році подарунків мамі, коханій, подрузі або колезі

  • Космецевтика

Якщо жінка, яку ви хочете вразити подарунком, відповідально ставиться до своєї б’юті-рутини, тоді радимо звернути увагу на найкращий крем для зволоження шкіри — AquaPorin Hydrating Cream від американського бренду професійної космецевтики Circadia. Засіб всесезонний, підходить для будь-якого типу шкіри і застосовується у ранковому та вечірньому догляді.

Чому крем з аквапоринами AquaPorin Hydrating Cream — найкращий варіант для зволоження шкіри? Аквапорини — це білки, які сприяють руху води до верхнього шару епідермісу, за рахунок чого відіграють важливу роль в зволоженні та підтримці гідробалансу шкіри.

У шкірі є декілька видів аквапоринів. Крем AquaPorin Hydrating Cream містить диффупорин (ацетилгексапептид-37) — інгредієнт, що стимулює вироблення аквапорину-3, який вважається найбільш вагомим для зволоження. Крім цього, у складі є екстракт Piptadenia colubrina, який збільшує концентрацію білків аквапорин-3, 9 і 10, а також покращує синтез інших білків. Олія авокадо та оливкова олія живлять, пом’якшують та заспокоюють шкіру.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Circadia Україна (@circadia_ua)

  • Аромат для натхнення

Жінки постійно кудись поспішають, вирішують безліч питань, займаються сім'єю та кар'єрою. Вони звикли бути сильними та незалежними, і коли справа доходить до свят, то найчастіше мріють просто відпочити. Але сьогодні вміння насолоджуватися життям не менш важливе, ніж уміння працювати, допомагати, волонтерити. Давайте не забувати про це!

Відчути весну в повітрі, заземлитися і отримати насолоду від моменту допоможе туалетна вода від Carven — Dans ma bulle de fleurs. Це квітково-фруктовий аромат для жінок, верхні ноти якого грають розкішною трояндою, соковитим яблуком, грушею, мандарином і лічі. Середні ноти — ода фрезії, лотосу і солодкій півонії, а на завершення вас огорне своїми обіймами кашемірове дерево, мускус та кристалізована амбра.

Замовити парфум можна за посиланням. Будьте вишуканими цієї весни разом з «Бомонд»!

туалетна вода від Carven — Dans ma bulle de fleurs

  • Вечір у дівочій компанії з просекко

8 Березня — чудова можливість зібратися з тими, з ким не бачилися мільйон років, а може, говорили тільки вчора: подругами, сестрами чи ексколежанками. Кожна дівчина знає, як складно буває у повсякденній метушні виділити час на жіночі посиденьки. Приємно просто відкласти всі турботи та клопоти і присвятити його собі, коханим: ділитися секретами, новинами, досягненнями, будувати плани та мріяти. І робити це варто під дзвін келихів з просекко, адже що ще краще створює відчуття свята?!

San Mare Prosecco — яскраве квіткове просекко з нотками фруктів є просто ідеальним для святкування весни. З ним не доведеться шукати приводу для хорошого настрою. Просто беріть пляшечку Prosecco Frizzante, улюблені снеки і влаштуйте собі та подругам чарівний вечір!

  • Б’юті-набір

Такий подарунок зачарує кожну красуню! Нові засоби б’юті-догляду гарантовано викликають гарний настрій, особливо якщо вони підібрані з урахуванням потреб жінки, її смаків, віку і ритму життя.

Joko Blend

Подарункові набори косметики від Joko Blend — чудовий спосіб зробити приємність будь-якій жінці. Набори для обличчя, шкіри та волосся: обирайте готовий доглядовий набір, не витрачаючи час на муки вибору. До речі, зараз діє особлива пропозиція – 25% на всі набори!

Joko Blend — це український бренд професійної натуральної косметики для догляду за обличчям, тілом, волоссям. Продукція бренду створена на основі натуральних активних компонентів. Для виробника важливо те, що всередині, тому він приділяє особливу увагу таким моментам:

– здоровий рівень PH шкіри

– ефективні формули для підтримання оптимального гідроліпідного балансу шкіри

– сировина проходить вхідний контроль за паспортними даними

– багатоетапна перевірка якості готової продукції

– упаковка тестується на сумісніть з продуктом.

Ваша здорова шкіра та волосся — це відповідальність Joko Blend.

Joko Blend

  • Сумка

Жіноча сумка в якості подарунка на 8 Березня — це доволі оригінально. Безсумнівно, будь-яка дівчина приємно здивується, отримавши цей завжди трендовий та корисний аксесуар. До свята залишилося недовго, а моделей на сучасному ринку дуже багато: повсякденні, класичні, вечірні.

жіночі сумки купити

Якщо ви не знаєте, яка саме модель підійде для вашої близької людини, не варто хвилюватися — український інтернет-магазин жіночих та чоловічих сумок Bagtone допоможе вам вирішити це питання. Менеджери магазину завжди готові надати консультації та підібрати найкращу модель для подарунка. Крім того, Bagtone пропонує приємні ціни на трендові моделі та можливість безкоштовної доставки.   

жіноча сумка - подарунок на 8 березня

  • Квіти

Жіноча посмішка — це завжди насолода для очей. А подарувати її надзвичайно легко, для цього достатнім є букет квітів. Вибір такого подарунка дуже багато розповість про вас: про ваше щире ставлення і чуттєвість, вміння виражати почуття і бути уважними. Даруйте незабутні емоції! Замовляйте квіти для ваших близьких людей з нагоди свята і просто за покликом серця. 

8 марта 2020: варианты поздравления для девушки

  • Смачний букет

Усі дівчата люблять букети. Але час від часу можна дарувати не просто букет квітів, а їстівний — із солодких чи солоних смаколиків. На замовлення їх роблять із чого завгодно: цукерок, ковбас та сирів, а якщо дівчина стежить за фігурою, у такому разі чудово підійде варіант із фруктів, ягід чи овочів. Виглядають такі подарунки оригінально. Як бонус — це ще й практично.

  • Подарунки на 8 Березня своїми руками

Подарунки, зроблені власноруч, завжди найбільше зворушують. Наприклад, у мережі є безліч рецептів, як зробити шоколадні цукерки своїми руками — такий подарунок підійде для тих, хто любить солодке і цінує якісний склад десертів. Трохи більше зусиль знадобиться, щоб змайструвати хендмейд-сережки, домашній декор чи зв’язати шалик. Однак ми переконані, що ваші старання оцінять!

Читайте також

Це кінець? Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе продають свою нерухомість у росії

Це кінець? Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе продають свою нерухомість у росії

Маша Єфросиніна висловилась про стосунки з сестрою Лізою Ющенко, яка живе в Москві

Маша Єфросиніна висловилась про стосунки з сестрою Лізою Ющенко, яка живе в Москві

Фото: Depositphotos.com, пресслужба

Правила dolce vita
Попередній матеріал

Правила dolce vita від Fiorelli: 5 корисних речей, яких ми можемо навчитися в італійців

Діма Каднай
Наступний матеріал

Несподівано! Діма Каднай розповів, як долає стрес

Новини партнерів