10 ознак якісного рюкзака: як вибрати шкільний наплічник

як вибрати шкільний наплічник
Здавалося б, усе просто: прийшов у магазин і купив рюкзак, який сподобався дитині. Однак, наплічник для школи — не лише аксесуар.

Він має бути достатньо об’ємним та функціональним, щоб вмістити все необхідне для дитини. З іншого боку — зручним і легким, щоб піклуватись про поставу школяра. Не варто забувати й про дизайн —  хто ж відмовиться повихвалятися стильним ранцем перед однокласниками?

Чи є в Україні рюкзаки, які відповідають усім цим критеріям? У 2022 році Українська народна премія визнала бренд Kite переможцем у номінації «Рюкзаки року». Також Kite отримали премію «Вибір року 2022» в номінації «Кращий шкільний рюкзак». Мета цих премій — виявити найпопулярніші товари серед українців. Давайте з’ясуємо, чому рюкзаки Kite отримали найвищу довіру батьків та любов школярів.  

Піклуються про здоров’я

Організм школярів — особливо молодших класів — тільки формується, а навантаження на спину лише зростають. Діти проводять більше часу сидячи та щодня змушені носити наплічник із шкільним приладдям. Тому особлива ортопедична спинка, анатомічні лямки, спеціальні нагрудні ремені та легка вага рюкзака  — інвестиція у правильну поставу і здоров’я дитини.

ортопедичний рюкзак

Зручні ортопедичні спинки. Ексклюзивні запатентовані спинки Kite розроблені у такий спосіб, щоб рюкзак було зручно носити та не боліла спина. Відтворюючи природний вигин хребта, вони утримують дитячу спину в природному положенні. Зводиться до мінімуму навантаження на незрілий хребет, особливо під час тривалого носіння. Такі спинки привчають не горбитися і не зводити плечі. Це перешкоджає виникненню сколіозу.

Широкі S-подібні лямки. Рюкзаки Kite мають анатомічні лямки S-подібної форми, а їх ширина становить не менше 5 см.  Завдяки цьому, вони правильно лягають на плечі і щільно притискають рюкзак до спини. Лямки не тиснуть на плечі, не натирають шию і не зісковзують під час ходьби. 

Нагрудний і поясний ремені. Щоб максимально подбати про поставу наймолодшеньких,  рюкзаки Kite для початкової школи оснащені фіксуючими ременями — нагрудним та поясним. Вони щільно закріплюють рюкзак на тілі й не дають йому розгойдуватися з боку в бік під час ходьби. Це сприяє рівномірному розподілу навантаження на всі відділи хребта. 

Легка вага до 1 кг. Аби не нашкодити поставі, вага наповненого  рюкзака має бути не більше 10% маси тіла дитини. Для цього порожній ранець не має важити понад 1 кг. Всі рюкзаки Kite — і для малечі, і для підлітків — важать від 0,4 кг до 1 кг. У них можна вмістити максимум корисного — підручники, зошити, їжу, пляшку з водою — при мінімальному навантаженні на спину. 

Діти шкільного віку зі стильними рюкзаками

Функціональні всередині

Роздільники для книг. Не лише організовують вміст, але й фіксують підручники. Масивніші книги можна покласти ближче до спинки, щоб збалансувати центр ваги. Тоді рюкзак якомога менше перевалюватиметься з боку в бік. 

Спеціальні кишеньки. Також вони мають достатньо кишень — є навіть бічна кишенька для пляшки з водою. А відділення для гаджетів з м’якою флісовою підкладкою захищає екран від пилу та подряпин.

Внутрішній простір рюкзаків Kite продумано до дрібниць. Це стимулюватиме дитину бути більш впорядкованою та охайною. Коли для кожного функціонального предмету передбачене своє місце — всередині частіше буде ідеальний порядок.

Дівчинка і хлопчик з рюкзаками

Стильні та яскраві зовні

Цікавий дизайн. Візуальне оформлення рюкзака — база для самооцінки дитини. Ранець має виглядати так, щоб усі друзі викрикували “вау!” Рюкзаки Kite допоможуть почувати себе впевненіше у колективі, покращуватимуть настрій та додадуть завзяття для навчання. Яскраві кольори, трендові елементи, улюблені персонажі — кожен школяр чи школярка знайде серед лінійки Kite той рюкзак, про який мріяли. 

Бонус для батьків — практично кожна модель Kite має пенал і сумку для взуття з відповідним дизайном. Це заощаджує час, адже можна придбати все одним набором.

Світловідбивні елементи. Актуально не лише під час блекаутів, але й в темну пору щодня. Рюкзаки Kite оснащені  такими елементами з усіх боків, щоб робити дитину помітною для водіїв у вечірній час. Спеціальне покриття відбиває світло від автомобільних фар і захищає дитину від небезпеки під час переходу дороги. 

Школяр робить уроки

Дбають про сімейний бюджет

Зносостійкі матеріали. Звичайно ж, коли ви шукаєте рюкзак, то розраховуєте  купити дійсно якісну річ. Kite зважує на вибір тканини. Матеріали, з яких пошиті рюкзаки — легенькі, проте міцні і довговічні. Перш ніж потрапити на полиці магазинів,  рюкзаки проходять комплексні тести на зносостійкість і розриви. Завдяки цьому  можуть слугувати протягом років, зберігши акуратний вигляд.   

Надійна фурнітура. Блискавки та застібки також працюватимуть довше, тому що ретельно добирається фурнітура найвищої якості. Вони приємні на дотик та достатньо масивні, а тому їх легко застібати.

рюкзак з котиком

Тепер очевидно, чому українська аудиторія обрала саме Kite «Рюкзаками року 2022». Коли на ринку шкільних товарів є бренд, який створює якісну, безпечну та турботливу продукцію, його обов’язково помітять. Обираючи один раз, з ним залишаються надовго. 

Якщо шукаєте рюкзак, який має слугувати не один рік та буде зручним для школяра, то обов’язково зазирніть до Kite. Тут можна купити не лише рюкзак, але й пенал, ручки, олівці, зошити, щоденник, блокнот та інші канцтовари. Оскільки перед початком навчального року у батьків голова йде обертом, то це допоможе не гаяти час, а повністю зібрати дитину до школи за допомогою товарів одного бренду.

Читайте також

Який красень! Леонардо Ді Капріо зʼявився на Каннському кінофестивалі-2023

Який красень! Леонардо Ді Капріо зʼявився на Каннському кінофестивалі-2023

Україна в Каннах: в межах кінофестивалю відбувся благодійний вечір української культури

Україна в Каннах: в межах кінофестивалю відбувся благодійний вечір української культури

Віра Кекелія
Попередній матеріал

Віра Кекелія рекомендує: топ-5 улюблених фільмів про кохання

алергія
Наступний матеріал

Алерголог розповіла, чому алергія загострюється влітку

Новини партнерів