З турботою про здоров’я: ДІЛА та iHerb оголосили святкову знижку 25% на лабораторні дослідження

ДІЛА та iHerb
Турбота про наше здоров'я є надзвичайно важливою. Всі ми знаємо, що вітаміни та мікроелементи необхідні організму для нормального функціонування.

Однак чи вміємо ми їх правильно приймати? Чи знаємо, які біологічно активні добавки нам дійсно потрібні? На щастя, існують лабораторні дослідження, які допоможуть відповісти на ці запитання. Дослідження можуть визначити, яких вітамінів і мікроелементів не вистачає організму, дозволяючи нам вибрати правильні дози та тривалість прийому для усунення наявних дефіцитів.

Однією з найвідоміших українських медичних лабораторій, яка надає такі послуги, є ДІЛА. А в партнерстві з американським онлайн-магазином товарів для здоров’я та краси iHerb на честь свого 25-річного ювілею лабораторія дарує знижку 25% на дослідження за промокодом iHerb25 (Айхерб25). Ви можете здати окремі лабораторні дослідження, пройти комплексні дослідження або навіть зробити щорічний чекап. Знижка за промокодом iHerb25 розповсюджується на всі дослідження, за винятком алергопанелі.

Чому важливо правильно приймати вітаміни та мікроелементи?

Дефіцит основних поживних речовин може призвести до низки проблем зі здоров’ям. Наприклад, нестача вітаміну D підвищує ризик розвитку остеопорозу та переломів, а дефіцит вітаміну С може призвести до цинги. Дефіцит заліза викликає анемію, а відсутність достатньої кількості цинку ослаблює імунну систему.

Потреби кожної людини різні, і лабораторні дослідження можуть забезпечити індивідуальний підхід для визначення негараздів, які необхідно усунути. Наприклад, якщо ви відчуваєте втому та брак енергії, лабораторне дослідження визначить, чи є у вас дефіцит заліза або вітамінів групи В. Або якщо ви помічаєте втрату волосся, причиною може бути нестача біотину чи цинку.

вітаміни з iherb

Правильне дозування та тривалість прийому також мають вирішальне значення. Надлишок певного вітаміну чи мікроелемента може бути шкідливим і навіть призвести до токсичності. Лабораторні дослідження надають необхідну інформацію, щоб переконатися, що ви приймаєте потрібну кількість кожної поживної речовини відповідно до потреб вашого організму.

Турбота про наше здоров’я має бути головним пріоритетом. Не пропустіть можливість скористатися знижкою 25% на дослідження в медичній лабораторії ДІЛА у партнерстві з сайтом iHerb за промокодом iHerb25 (Айхерб25). Візьміть під контроль своє здоров'я вже сьогодні!

Як отримати знижку на дослідження?

Під час візиту до будь-якого відділення ДІЛА назвіть касиру при оформленні замовлення промокод iHerb25 (Айхерб25) та отримайте знижку 25% на дослідження.

Перелік відділень, в яких можна зробити дослідження, доступний за посиланням. Мережа по всій Україні нараховує 190 відділень.

Термін дії акції: з 15 травня до 31 травня 2023 року включно.

Нагадаємо, на сайті iHerb доступні понад 30 000 товарів різних категорій, великий асортимент вітамінів та добавок від провідних американських і світових виробників. Найнижчі ціни на вітаміни, постійні акції та знижки, а доставка в Україну складає всього 10 днів.

Читайте також

Колаген як невід’ємна частина б’юті-рутини і боротьби зі зморшками. Як його правильно вживати

Колаген як невід’ємна частина б’юті-рутини і боротьби зі зморшками. Як його правильно вживати

ТОП-7 подарунків до Дня матері, які можна замовити онлайн прямо зараз

ТОП-7 подарунків до Дня матері, які можна замовити онлайн прямо зараз

Ірма Вітовська
Попередній матеріал

Топ-3 книги української прози від Ірми Вітовської

фільми
Наступний матеріал

ТОП-5 найкращих трилерів, які варто подивитись

Новини партнерів