Зустрічай літо! Підбірка товарів до спекотного сезону з китайських маркетплейсів

Meest China
Влітку зазвичай з’являється багато енергії та гарного настрою. Хочеться робити вилазки на природу, влаштовувати пікніки з друзями, розводити рослини та гратися з домашніми улюбленцями. І ще не забути оновити гардероб та придбати щось красиве для дому.

Разом із сервісом викупу та доставки товарів з Китаю Meest China ми підготували для вас підбірку товарів, які точно знадобляться влітку і які можна замовити на китайських маркетплейсах (як-от Таоbао, Tmall, 1688, Pinduoduo) зі швидкою доставкою у ваше місто.

окуляри

Найперше, без чого неможливо обійтись влітку, – сонцезахисні окуляри. Скільки є їх форм та кольорів! І кожного року з’являються нові моделі. Такий аксесуар просто повинен бути у гардеробі, і бажано в кількох варіантах. На Taobao можна знайти безліч варіантів сонцезахисних окулярів на будь-який смак.

купальники на літо 2023

Літо – це відпустка, море та басейни. І як же тут обійтись без новенького купальника? В Китаї вибір купальників просто фантастичний, і все за дуже приємними цінами. Тож можна не обмежувати себе покупкою лише одного.

  • 3. Все для пікніка

гриль

Весна видалась надто дощовою та прохолодною для пікніків на природі. Але можна це компенсувати влітку. Якщо у вас ще немає грилю, шампурів, наметів, ковдр, щоб відпочивати на траві – шукайте на Taobao і 1688 та замовляйте, поки є великий вибір цих товарів.

  • 4. Садові меблі

садові меблі

Якщо ви проживаєте у приватному будинку або маєте дачу за містом, не втрачайте можливості і проводьте більше часу на свіжому повітрі. А щоб це було більш комфортно, радимо придбати якісні садові меблі: крісла, дивани, садові качелі, гамаки. І все це є в Китаї за дуже приємними цінами. Шукайте та замовляйте на Meest China Shop.

  • 5. Все для риболовлі

вудочка

Сезон риболовлі можна вважати офіційно відкритим. Але для цього заняття вам знадобляться вудочки, спінінги, невеликі стільчики. Замовляйте з Китаю зі швидкою доставкою Meest China – і можна їхати на риболовлю.

  • 6. Москітні сітки

Москітні сітки

Із приходом тепла прокидаються комахи. Захистити свою оселю від непроханих мух, комарів, бджіл допоможуть москітні сітки. Так, це теж можна замовити в Китаї і не гіршої якості, ніж в Україні. А от ціна може бути у кілька разів дешевша. Тим паче, що такий товар точно прослужить не один рік.

  • 7. Спортивний інвентар

Якщо ви полюбляєте займатись спортом, літо – ідеальний час, щоб тренуватись на свіжому повітрі. Можна урізноманітнити звичайні тренування, додавши більше ігор. Бадмінтон, волейбол, теніс, навіть гольф. Обирайте те, до чого лежить душа. А весь інвентар шукайте та замовляйте на китайських маркетплейс з авіадоставкою від Meest China всього за 10 днів.

  • 8. Для басейну

Останні кілька років відпочинок біля басейну у заміських комплексах став дуже популярним. Замовляйте на китайських маркетплейсах надувні матраци, м'ячі, дитячі нарукавники, щоб зробити відпочинок більш яскравим та активним. До речі, не переймайтесь, якщо купуєте товари у різних китайських виробників. Meest China доставить все однією посилкою. 

  • 9. Сад і город

Літо – найплодючіший та найзеленіший сезон. Все починає плодоносити, і люди виходять обробляти врожаї. В Китаї є товари, які дозволяють зараз автоматизувати деякі роботи, які раніше виконувались вручну. Наприклад, системи автополиву, автоматичні копачі, газонокосилки та багато іншого. А ще не забувайте про лопати, сапки, горщики для квітів. 

  • 10. Одяг і взуття

Із настанням літа хочеться оновити свій гардероб і придбати щось гарне до теплого сезону. Китайські маркетплейси пропонують широкий вибір стильних та сучасних новинок одягу та взуття, а ціни та якість вас приємно здивують.

Шопінг на китайських маркетплейсах – це дуже вигідно, швидко та зручно. Переконайтесь самі. Реєструйтесь на сайті Meest China і оформлюйте перше замовлення. А ще невеличкий бонус. З промокодом VIVA23 до 10.06.2023 маєте знижку 10% на доставку вашої посилки сервісом Meest China. Активувати промокод можна в особистому кабінеті перед оформленням доставки.

Фото надані компанією Meest China

Пасха
Попередній матеріал

Олена Фроляк назвала свої ТОП-3 ідеї для великоднього столу: «Без цих страв не буде свята»

ТОП-7 подарунків до Дня матері
Наступний матеріал

ТОП-7 подарунків до Дня матері, які можна замовити онлайн прямо зараз

Новини партнерів