«Мрію показати Маріку Крим»: Олександр Педан – про подорожі після Перемоги

Педан
Олександр Педан зізнався, що також хоче знову з’їздити в Бердянськ, Вугледар та відвідати Одеський кінофестиваль.

До повномасштабного вторгнення росії в нашій країні активно розвивався внутрішній туризм. Аби круто відпочити, не потрібно було їхати за кордон, оскільки в Україні є безліч чудових місць на будь-який смак. Війна, на жаль, призупинила подорожі. Більше того, багато з територій, куди любили їздити українці, зараз окуповані. Але ми точно повернемо свої землі і знову зможемо проводити вихідні та відпустки, насолоджуючись улюбленими краєвидами. У цьому переконаний ведучий Нового каналу Олександр Педан.

«Нещодавно мої друзі та колеги нагадали, що десять років тому розпочалися зйомки, не побоюся цього слова, вже легендарного, одного з перших українських тревелів «КабріоЛіто» разом із Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою, – говорить Педан. – Пишаюся тим, що ми популяризували відпочинок в Україні ще до того, як це стало мейнстримом. Тоді об'їхали всю Україну в пошуках найцікавіших туристичних місць. Це була крута команда та незабутня пригода».

Читайте також

Олександр Педан розповів, як обирали ім’я сину

Олександр Педан розповів, як обирали ім’я сину

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

Олександр зізнався, що зараз має нову мрію.

«Я хочу проїхатися тими ж місцями, – каже він. – Заїхати в український Бердянськ і покататися там з Притулою, як діти, в аквапарку. Відновити й відвідати Одеський кінофестиваль. Спуститися в шахту на 500 метрів у місті Вугледар Донецької області. Обов'язково з'їздити в мирний відбудований Харків і пограти там у теніс просто в парку. Звісно, мрію показати Маріку (5-річний син Олександра Педана – прим. ред.) Крим, яким його люблю  красивим, багатогранним і, найголовніше, українським. Грію себе цими думками, але водночас пам’ятаю: щодня необхідно робити щось важливе для нашої Перемоги. Лише разом зможемо здолати ворога!»

Фото: пресслужба

музика
Попередній матеріал

Зірки розповіли, яка українська музика зараз грає в їхніх плей-листах

Emily Medical Center
Наступний матеріал

Відпочинок з користю для здоров'я: в Emily Medical Center відкривають програму з Майєр-терапії

Новини партнерів