Теплі краї, яхтинг на ювілей, вступ доньки до вишу – Олександр Педан розповів про плани на 2022

Олександр Педан з дочкою
Телеведучий та громадський діяч разом із донькою Лєрою Педан ексклюзивно розповіли редакції Viva.ua, як святкуватимуть ювілейний день народження Олександра та чому цей рік дуже визначний для їхньої сім'ї.

Олександр Педан

– У соцмережах ви публікували багато сторіс з подорожей: гори, яхтинг, катання на сноуборді перед новорічними святами. Ви у постійному пошуку адреналіну та пригод, які поїздки вже запланували на 2022?

Традиційно я ділю поїздки на сімейні, екстремальні та робочі. Рік почав з поїздки вдвох з дружиною – потрібно приділяти увагу один одному. Інна, нарешті, зважилася летіти далеко в теплі краї, тож обрали Домінікану. Знайомі організували тур, і ми полетіли подивитися на іншу природу та купатися в теплому морі.

Далі у планах – відсвяткувати 40 років. Дивна дата, є чоловіки, які її не святкують, а я хочу – у колі близьких друзів. Усі разом ми поїдемо на яхтинг – давно хотів і ось видався привід всіх витягнути. Знаю, що друзям зайде! Ми проведемо 7 днів на яхтингу в Атлантичному океані. Це будуть Канарські острови, дійсно, суворий яхтинг: велика хвиля може сягати до 8 метрів, серйозні переходи, тож потрібно буде працювати. Проте, у нас з буде час поговорити, такої можливості у мене не було давно через дуже інтенсивний робочий режим.

Читайте також

Олександр Педан прокоментував небажання дочки йти у шоу-бізнес

Олександр Педан прокоментував небажання дочки йти у шоу-бізнес

– Наскільки професійно плідним для вас був 2021 рік?

Дуже активний та плідний рік. Чесно кажучи, зрозумів, що дуже втомився – без перерви та вихідних я працював майже весь 2021-ий. Було багато зйомок для Нового каналу. Три місяці ми знімали «Екси», багато вночі – десь 20 ночей були безсонними. Потім відзняли класні сезони «Хто зверху» та Improve Live Show. Але найбільше я пишаюся проєктом «УніверCheck» від pedan|buro. Це продукт нашої комунікаційної агенції – від ідеї до виробництва. Ми виграли грант від Агентства США з міжнародного розвитку USAID і відзняли 10 епізодів про університети України. Об'їздили 10 міст, щоб розповісти абітурієнтам і їх батькам, які є університети, можливості для навчання та роботи в майбутньому. Ще підписав довготривалі контракти з кількома великими всеукраїнськими та міжнародними компаніями. Це не точкова співпраця, я став амбасадором, і як для інфлюенсера це теж круте досягнення.

– Ви телеведучий, співзасновник агенції, блогер, інфлюенсер. Який вид діяльності на сьогодні займає найбільше часу?

Напевно, проєкт pedan|buro «УніверCheck» зайняв найбільше часу. Були відрядження по всій Україні, загалом, 10 міст і кожне ми знімали 2-3 дні, а Київ – 5 днів! Також, «Екси» – він зайняв 3 місяці життя. Під час таких зйомок ти не можеш займатися нічим іншим – не належиш ні сам собі, ні сім'ї, ні іншим проєктам. Дуже виснажливо, але дуже круто!

– З «УніверCheck» ви об'їздили всю Україну. Які враження від регіонів, яке місто запам'яталося найбільше? 

До проєкту я вже об'їздив Україну вздовж і впоперек, бував всюди. Мені було цікаво спостерігати за Лєрою, адже в більшості цих міст вона не була раніше. Є статистика, що 80% українців не виїжджали за межі своєї області – я пишаюся, що ми маємо можливість показати ці міста студентам не тільки з точки зору навчання, але і проживання, де можна відпочити, побачити щось цікаве.

Читайте також

Сергій Притула розповів, чому відмовився коментувати Євробачення 2022

Сергій Притула розповів, чому відмовився коментувати Євробачення 2022

Лєра Педан

– Чим вам запам'ятався минулий рік – які події викликали найяскравіші емоції?

Мені запам’яталися мої подорожі, святкування дня народження, відпочинки влітку, зустрічі з друзями. Взагалі було багато крутих моментів, які відклалися в сердечку.

– Які особисті досягнення резюмували б як результат року?

Моїм особистим досягненням було те, що ми з командою відзняли проєкт, у якому я стала співведучою. «УніверCheck» був важким, але цікавим та допоміг мені здобути багато нового досвіду. Були внутрішні перемоги – у навчанні, у стосунках. Я завершила 10 клас на відмінно, отримала золоту медаль та закрила перший семестр 11 класу теж на відмінно.

– Що минулого року було найскладнішим?

Найскладнішим торік було визначитися, які предмети складати на ЗНО, до яких готуватися. Ще було складно відпустити найкращу подругу навчатися закордон. Раніше ми постійно бачилися, проводили час разом. Я хвилювалася, адже не знала, як ми будемо підтримувати комунікацію. Ця подія стала для мене важкою, проте все склалося добре.

– Ви в 11 класі. Вже розпочали підготовку до ЗНО?  Які предмети готуєтеся здавати?

До ЗНО я готуюся ще з минулого року. Буду здавати англійську мову, українську літературу, математику та географію. Ці предмети відповідають тим, які потрібні для зарахування на мою майбутню можливу спеціальність.

– Які напрями розглядаєте для навчання?

Розглядаю маркетинг, менеджмент або щось з точними науками. Вони мені подобаються більше, ніж, наприклад, мови.

– Яке місто та університет, з побачених, вразило (як добре, так і погано) під час зйомок «УніверCheck»?

Щоб обрати університет я поїхала в подорож Україною. Серед міст найбільше мене вразив Львів. Він дуже красивий, з історією, своєю архітектурою та атмосферою, там є де погуляти. Вразила Львівська політехніка, бо виявилася дуже творчою, як на мене. Мені дуже цікаво все, що пов’язане з точними науками, тому цей виш сподобався найбільше. Які сподобалися найменше — важко сказати. Ми об'їздили 10 міст, серед них були кращі та гірші. У Дніпрі, наприклад, мені менш за все сподобався студентський гуртожиток, але місто дуже класне.

– Коли всі глядачі проєкту «УніверCheck» дізнаються, який університет ви обрали?

Глядачі побачать проєкт вже весною, прем’єра 15 березня на YouTube-каналі «Педан може». Потім епізод з одного міста виходитиме щотижня. Який університет я обрала глядачі побачать, коли я складу ЗНО та визначуся остаточно. Спойлер: наприкінці проєкту я розкажу, серед яких університетів я обиратиму та визначу свій ТОП універів, які мені сподобалися найбільше.

Фото: пресслужба

Тамерлан
Попередній матеріал

Тамерлан назвав 8 правил виховання сина: «Татові треба бути найкращим другом для своєї дитини»

Аліна Діанова
Наступний матеріал

"Self-love - це вміння жити за своїми правилами". Інтерв'ю з режисером Аліною Діановою

Новини партнерів