Голая правда: лидер "Бумбокс" Андрей Хлывнюк о любви, чести, свободе и достоинстве

Андрей Хлывнюк в фотосессии для Viva!
Редакция Viva! посвятила новый номер Дню независимости Украины. Лидер культовой группы «Бумбокс» Андрей Хлывнюк в эксклюзивном интервью говорит о любви, чести, свободе и достоинстве.

#@#

Читать между строк, понимать женщин, заказывать сны и быть достойным звания «человек» непросто, но возможно, если очень сильно любишь. Так считает герой нового номера Viva! Андрей Хлывнюк. Перед началом концертного тура Бумбокса «Голый король» певец говорил о простых сложных вещах и убедил нас в том, что, как и раньше, человеку не нужны чужие миры и покорение космоса – человеку нужен человек.

– Яку подію свого життя ти вважаєш головною?

Перше, що спадає на думку, – вибір шляху. Але я часто не був ініціатором вибору шляху і отримував тільки те, до чого вже приходив після вибору, який за мене зробили інші. З часом я отримав можливість сам обирати. Мабуть, це головна штука, якщо так розібратися. Здається, Марк Твен зауважив: «У людини в житті дві найголовніші речі: перша – коли вона народилася, а друга – коли зрозуміла для чого». От, мабуть, я погоджуся.

– А ти зрозумів?

Я усвідомив важливі речі саме в той час, коли зрозумів «для чого». Бо мені стало абсолютно ясно, ким я хочу бути, що хочу робити в житті, що мене цікавить, без чого мені буде нудно. Це дуже важливо.

– Тобі вдається не жалкувати?

Вдається. Позбувшися жалю вперше, потім все легше і щасливіше живеться не жалкуючи. Є речі, про які важко не жалкувати, та все одно це вже не так гостро, як було раніше. Завжди є змога вибачитися через якийсь час, коли тобі більш комфортно це зробити. Та ми живемо в країні, де люди не вміють прощати.

Полную версию интервью лидера группы «Бумбокс» Андрея Хлывнюка ищите в новом номере Viva! В продаже с 22 августа.

Андрей Хлывнюк

Также в номере:

Римма Зюбина. Семейная фотосессия в загородном доме.

Лето-2017: звезды выбирают Украину. Оля Полякова, Loboda, Александр Педан, Джамала, Злата Огневич, Юлия Санина, Олег Собчук.

Dzidzio: «Я мог бы стать священником».

Драйверы фестивального движения: Олег Скрипка, Алексей Коган, Ирина Данилевская, Влад Троицкий, Лилия Млинарич, Андрей Халпахчи.

Вечер памяти Николая Мозгового
Попередній матеріал

Вечер памяти Николая Мозгового: грандиозный концерт при участии украинских звезд

Сергій Романовський
Наступний матеріал

Герой АТО Сергій Романовський: "Не бійтеся падати"

Новини партнерів