Кузьма Скрябин о супруге Светлане: "Самый мудрый человек в моей жизни - это жена"

Кузьма Скрябин и его жена Светлана в журнале Viva!
Вот уже два года, как Кузьмы Скрябина нет с нами. Памяти прекрасного человека, лидера легендарной украинской группы посвящается.

#@#

О своей семье Кузьма Скрябин говорил редко, еще реже соглашался на совместные фотосессии с женой и дочерью. В память о нем сайт Viva.ua  опубликовал уникальные семейные фото певца из архива журнала Viva!

В одном из интервью Кузьма рассказал, что самым мудрым человеком считает свою жену Светлану. Певец ценит то, что она никогда не стремилась быть на глянцевых обложках.

«Я не показую, що в мене відбувається в сім’ї. Кожен візит журналістів додому то є під’єднана капельниця, яка не підкормлює, а розсмоктує. Сім’я — то дуже інтимна штука. Тому і є інтимні відносини двох людей, які приховані від усіх інших. Бо якщо це перестає бути інтимом, ти починаєш його собі десь шукати, щоб мати все-таки то сховане від усіх», — рассказал Кузьма в интервью gazeta.ua в 2011 году.

ЧИТАЙТЕ: Из последнего интервью Кузьмы Скрябина: "Я никогда не проливал столько слез за один час"

«Наймудріша людина в моєму житті спить зліва від мене. Це моя дружина. Якщо вона захоче — сама покажеться. Але я ціную те, що вона не хоче бути портретом на обкладинці журналу».

«На першому місці в мене сім’я, однозначно. Пояснюю тим баранам, які не розуміють, що так є. Тільки сім’я готова тебе прийняти після самих ганебних твоїх вчинків в самому ганебному твоєму стані. Все друге, що появляється після сім’ї, ті другі браки, вони зачастую направлені на твій фінансовий стан. І ні в якому разі не на твій обвисший живіт, ні на сивину у твоїх висках. Вона красить, але тільки Клуні. На другому – обов’язково робота. Якщо ти не заробиш на роботі, то подорожі будуть не дальше магазину на Виноградарі за пивом «Поділ». Всіх хануриків там знаю».

ВИДЕО: Перед смертью Кузьма Скрябин написал песню "Лист до президентів України"

Кузьма Скрябин с дочерью в фотосессии для Viva! Архивные фото

Кузьма Скрябин с дочерью Марией-Барбарой в фотосессии для Viva! Архивные фото

СМОТРИТЕ ГАЛЕРЕЮ: Семейные фото Кузьмы Скрябина

«Мама моя колись дала мені пораду: «Андрійку, чим ти менше будеш мати вільного часу в дитинстві, тим більше матимеш його, як станеш дорослим». Я сприйняв це через сльози, кров і піт. То діло перейшло не то шо в охоту вчитися, а просто щоб не було скандалів вдома. Бо тільки отримував трійку, в мене був такий скандал, що ходив пішки по потолку. В мене кидали тапочки, я стояв на якомусь гороху чи гречці колінами в куті. Але все-таки батьки змогли вселити, що треба пахати для того, щоб вимагати потім щось від життя.

Люблю пахати і отримувати кайф з того. Відчуваю дискомфорт на відпочинку. На третій день на морі вже тягне досліджувати якісь корчі.

Доньку виховую інакше, ніж виховували мене. Нема фізичного примусу. Може, тому що вона дівчинка, а не пацан. Бо пацана треба лупити.

Я був недобрий син всередині, бо мав супротив до батьків. Він пропав в мене в 30 років. Запізно. Злості до батьків немає бути».

Кузьма Скрябин с мамой и бабушкой

Кузьма Скрябин с мамой и бабушкой

Напомним, Кузьма Скрябин погиб в ДТП утром 2 февраля на трассе возле села Лозоватка. В ГАИ сообщили, что певец выехал на встречную полосу и столкнулся с молоковозом. В аварии также были травмированы администратор Скрябина и экспедитор молоковоза. От полученных травм артист умер на месте.

ВИДЕО: Прощание с Кузьмой Скрябиным в Преображенской церкви во Львове

Ранее о смерти Кузьмы Скрябина высказались Святослав Вакарчук, Тина Кароль, Оля Полякова и другие артисты.

СМОТРИТЕ ВИДЕО: Памяти Кузьмы Скрябина: Святослав Вакарчук поет песню "Мовчати"

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Амадор Лопес
Попередній матеріал

Юрий Горбунов, Гайтана, Ольга Сумская: звезды поздравляют Амадора Лопеса

Голая и прекрасная: 43-летняя Кейт Мосс полностью разделась для глянца
Наступний матеріал

Голая и прекрасная: 43-летняя Кейт Мосс полностью разделась для глянца

Новини партнерів