Презентація стрічки «Софія» на Берлінському міжнародному кінофестивалі

Презентація стрічки «Софія» на Берлінському міжнародному кінофестивалі
Кінопродукція України, Туреччини та Казахстану.

Наше життя все більше нагадує кінострічку із досить непослідовним сценарієм, проте якщо на мить зупинитися у цьому хаосі подій та заглибитися у причинно-наслідкові зв’язки духовного стану та зовнішніх обставин, ми все чіткіше почнемо усвідомлювати, що світло всередині нас. Й одного разу віднайшовши його, світ зміниться назавжди. Проте цей шлях із безліччю перешкод. У ньому неможливо просто виграти джекпот, зате можна дійти глибини, у якій безкрайні багатства стануть нашими назавжди.

Тема закоханості та істинної любові, духовного відродження та глибини пізнання власного «Я» відкривається у драмі з елементами комедії під назвою «Софія».

«Софія» — перша робота Яни Рай, яка дебютувала як продюсерка та головна героїня стрічки. Режисерами виступили Дар’я Дунич та Тулепберген Байсакалов. Презентація відбулася на цьогорічному Берлінському міжнародному кінофестивалі.

Продюсерка відмічає: «Наш фільм — міжнародний. Це кінопродукція України, Туреччини та Казахстану. Ця історія не вимагає перекладу, адже демонструє почуття та боротьбу, теми, актуальні all around the globe. Коли я ознайомилася зі сценарієм, зрозуміла глибину та актуальність. Головна героїня в один момент втратила все, була за крок від прірви, але знайшла в собі сили боротися та перемогти. Подібні історії надихають і нині є особливо актуальними для українців у всьому світі».

Фільм демонструє глибинні трансформації людини на життєвому шляху, процес формування істинного зв’язку із Богом всередині себе, звільнення від ілюзій та хибних асоціацій, які манять своєю яскравою обгорткою. Врешті, справжні цінності, в основі яких любов і добро приводять нас до найцінніших скарбів, де починається новий життєвий старт.

У фільмі зіштовхуються культури трьох країн: України, Казахстану та Туреччини, де крізь непорозуміння та конфлікти між різними національностями врешті народжується глибоке розуміння та єдність.

Стрічку планують до дистрибуції у світі та покажуть на кінофестивалях Європи та Близького Сходу. Тож з нетерпінням чекаємо на прем’єру і в кінотеатрах нашої країни.

Читайте також

Зірки на презентації драми «Перевізниця»: Женя Кот з дружиною, Ксенія Мішина, Злата Огнєвіч та інші

Зірки на презентації драми «Перевізниця»: Женя Кот з дружиною, Ксенія Мішина, Злата Огнєвіч та інші

Без цензури: Крістен Стюарт знялась у провокативній фотосесії для Rolling Stone

Без цензури: Крістен Стюарт знялась у провокативній фотосесії для Rolling Stone

Лєра Мандзюк
Попередній матеріал

У Києві відбулася премʼєра захопливої комедії для всієї сімʼї «Кіт & Пес: Шалені пригоди»

Антон Птушкін зняв фільм
Наступний матеріал

Антон Птушкін зняв свій перший повнометражний фільм «Ми, наші улюбленці та війна»

Новини партнерів