Зірки на презентації драми «Перевізниця»: Женя Кот з дружиною, Ксенія Мішина, Злата Огнєвіч та інші

Зірки на презентації драми «Перевізниця»
У центрі сюжету «Перевізниці» — героїня нового часу, українка, яка бачить війну і робить те, що мусить робити — рятує людей. На сьогодні український серіал вже проданий у 12 країн.

У Києві відбувся допрем’єрний показ драми «Перевізниця» — першого українського європейського серіалу, створеного Starlight Media у партнерстві з найстарішою кінокомпанією світу Gaumont, європейськими партнерами-мовниками з Франції, Німеччини, Швеції, Норвегії, Данії, Ісландії, Фінляндії, Швейцарії та глобальним дистриб’ютором Beta.

Лідери думок та зірки, режисери та продюсери, актори та ЗМІ, представники державних, громадських, культурних та дипломатичних організацій, військова та ветеранська спільнота зібралися у столичному кінотеатрі «Жовтень», аби першими побачити «Перевізницю» і привітати творчу команду. Серед гостей: Маша Єфросиніна, Злата Огнєвіч, ведучі телеканалів СТБ, ICTV і Нового, Олексій Гладушевський, Соломія Вітвицька, Олеся Жураківська, Володимир Бородянський, Ксенія Мішина, Валентин Коваль та інші.

Володимир Ярославський

Володимир Ярославський

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво

Євген Кот і вагітна Наталія Татарінцева

Євген Кот і Наталія Татарінцева

Олеся Жураківська

Олеся Жураківська

Вадим Карпʼяк

Вадим Карпʼяк

Ксенія Мішина, Григорій Решетнік, Злата Огнєвіч

Діана Глостер

Діана Глостер

Фіма Константиновський

Фіма Константиновський

Олексій Суровцев з дружиною

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька

Надія Матвєєва, Тетяна Висоцька

Анатолій Анатоліч з дружиною

«Перевізниця» — 10-серійна драма, що розповідає історію психологині Лідії, яка змінила свою професію під час війни, щоб допомагати тим, хто шукає рідних або вибирається в безпечні місця. Ідея прийшла шоуранеру проєкту Євгену Туніку навесні 2022 року, коли він та його знайомі допомагали з перевезеннями українцям.

Акторки «Перевізниці» Олена Олейнікова та Катерина Григоренко

Читайте також

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

Захопили з першої серії: топ-5 серіалів від акторки Віталіни Біблів

Захопили з першої серії: топ-5 серіалів від акторки Віталіни Біблів

«Ця війна змінила всіх нас. І ми маємо чесно говорити про наші травми та проблеми, бо це перший крок до їхнього вирішення. Я сподіваюся, що серіал зможе допомогти українцям у цьому. А для всього світу він стане нагадуванням: те, що зараз ви не чуєте так часто про події в Україні як на початку, не означає, що агресія проти нашого народу припинилась. Ми тут, ми боремося. І ми боремося не лише за себе», — зазначив Євген Тунік.

«Мої іноземні колеги ошелешені, наскільки українці сильні і круті, адже можуть знімати під час війни настільки якісний продукт», — прокоментувала Анастасія Карпенко, виконавиця головної ролі в «Перевізниці».

«Пройшло вже пів години, як закінчився показ, а у мене досі течуть сльози. Я страшенно пишаюся тим, що українці знімають таке круте кіно!» — поділилася враженнями телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна

«Це дуже якісна, сучасна, виважена і професійна робота. Ідея, яка на перший погляд може здатися простою, але наскільки сильно вона реалізована», — зазначила Заслужена артистка України Олеся Жураківська.

Після допрем’єрного показу в Києві «Перевізниця» (In Her Car) починає подорож світом. Вже незабаром серіал буде представлений у Берліні. Світова премʼєра відбудеться 19 лютого в рамках Cafe Kyiv 2024, спеціальної події, присвяченій майбутньому України в Європі, організаторами якої є Фонд Конрада Аденауера. Цього тижня глобальний дистриб’ютор «Перевізниці» компанія Beta оголосив про продаж серіалу в Японію, Латвію, Словаччину та Чехію.

Шоуранер «Перевізниці» Євген Тунік

Шоуранер «Перевізниці» Євген Тунік

До других роковин повномасштабного вторгнення In Her Car транслюватимуть одночасно декілька найбільших європейських мовників. Серед них ZDFneo (Німеччина), France Televisions (Франція), SRF (Швейцарія), SVT (Швеція), DR (Данія), YLE (Фінляндія), NRK TV (Норвегія), RUV (Ісландія) та NHK (Японія).

Українська прем’єра «Перевізниці» відбудеться вже 25 лютого о 18:00 в ефірі телеканалу СТБ.

Читайте також

Топ-4 серіали Netflix від Вадима Карп’яка: тіндер, криваві правителі та йогурт, що захопив світ

Топ-4 серіали Netflix від Вадима Карп’яка: тіндер, криваві правителі та йогурт, що захопив світ

Топ-5 фільмів і мінісеріалів, від яких неможливо відірватися

Топ-5 фільмів і мінісеріалів, від яких неможливо відірватися

Фото: пресслужба

20 днів у Маріуполі
Наступний матеріал

Фільм «20 днів у Маріуполі» виграв премію BAFTA-2024

Новини партнерів