Пісня Dakh Daughters стала саундтреком до нового серіалу

Перевізниця
Вийшов промокліп на пісню «Інше місто» гурту Dakh Daughters, побудований на кадрах серіалу «Перевізниця».

Трек «Інше місто» — це перший випадок у творчому доробку Dakh Daughters, коли пісня гурту стала головною музичною темою українського європейського серіалу, який побачить міжнародна аудиторія. Як ми писали раніше, «Перевізницю» продали вже в 12 країн.

«Знаємо, що для багатьох українців ця пісня давно стала саундреком до власного життя, бо так багато людей є вимушено переміщеними і втрачають звʼязок зі своїм містом, домом. В декого дома і рідного міста вже просто немає… Тому так важливо, що зараз, в умовах війни, створюються актуальні та якісні проєкти, які представляють Україну у світі. Бажаємо, аби «Перевізниця» вдало поподорожувала і історії українців побачили якомога більше людей по всьому світу», — поділилася думками учасниця гурту Dakh Daughters Соломія Мельник.

Нагадаємо, українська прем’єра «Перевізниці» відбудеться вже 25 лютого о 18:00 в ефірі телеканалу СТБ. До других роковин повномасштабного вторгнення In Her Car (міжнародна назва серіалу) транслюватимуть одночасно декілька найбільших європейських мовників. Серед них ZDFneo (Німеччина), France Televisions (Франція), SRF (Швейцарія), SVT (Швеція), DR (Данія), YLE (Фінляндія), NRK TV (Норвегія), RUV (Ісландія) та NHK (Японія).

Читайте також

Топ-4 серіали Netflix від Вадима Карп’яка: тіндер, криваві правителі та йогурт, що захопив світ

Топ-4 серіали Netflix від Вадима Карп’яка: тіндер, криваві правителі та йогурт, що захопив світ

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

BAFTA 2024
Попередній матеріал

BAFTA-2024: головний тріумфатор премії та всі переможці

Лєра Мандзюк
Наступний матеріал

У Києві відбулася премʼєра захопливої комедії для всієї сімʼї «Кіт & Пес: Шалені пригоди»

Новини партнерів