Б’юті-вішліст: 6 розкішних б'юті-засобів, які потрібно спробувати

Б’юті-вішліст
З любов'ю до шкіри: огляд косметичних засобів, які подбають про вас навіть у найхолодніші дні.

У розпал холодного сезону догляд за собою стає особливо важливим. Щоб відзначити цей місяць у стилі любові й піклування за шкірою, ми підготували спеціальний б’юті-вішліст. Розглянемо шість засобів, які допоможуть виглядати і відчувати себе неперевершено за будь-якої погоди. Готуймося до весняного оновлення разом із косметичними мастхевами, що роблять щоденні ритуали краси справжньою насолодою.

Anti-age комплекс для губ Lip Duo, iS Clinical

Anti-age комплекс для губ Lip Duo, iS Clinical

Підготуйте ваші вуста до поцілунків з набором Lip Duo американського бренду преміум-космецевтики iS Clinical. До нього входять два засоби, розроблених спеціально для догляду за ніжною шкірою губ. Скраб Lip Polish м’яко відлущує, оновлює поверхню губ, пом’якшує та зволожує, а ще надає антиоксидантний захист. Після скрабу скористайтеся еліксиром Youth Lip Elixir, який інтенсивно омолодить, зволожить і пом’якшить ваші губи. Завдяки ультранаповнювальним сферам у складі зробить ваші вуста візуально більшими й пухкими.

Нічний крем Advanced Night Restore, Medik8

Нічний крем Advanced Night Restore, Medik8

Передовий антиоксидантний нічний крем працює, поки ви спите. А вранці ви прокинетеся з бадьорим сяючим поглядом. Фірмовий комплекс Midnight Repair Complex™ використовує антиоксидантний потенціал ягід саскатун, плодів пітайї і відновлювальних пептидів, які стимулюють природний цикл регенерації й відновлення клітин протягом ночі. Оптимальне співвідношення керамідів допомагає гідратувати й наповнити шкіру, а також відновити природні захисні механізми шкіри. Потужні антиоксиданти протидіють пошкодженню, яке спричинили вільні радикали протягом дня. Формула оптимізована для застосування після вітаміну А, щоб забезпечити додаткове зволоження, омолодити й наповнити шкіру.

Омолоджувальний крем для шкіри навколо очей Crystal Retinal Ceramide Eye, Medik8

Омолоджувальний крем для шкіри навколо очей Crystal Retinal Ceramide Eye, Medik8

Крем для шкіри навколо очей Crystal Retinal Ceramide Eye — це перший у світі клінічно-дієвий засіб з ретиналем для догляду за ніжною шкірою навколо очей. Клінічно доведено, що він помітно освітлює тон шкіри навколо очей, запобігає появі зморшок та зменшує набряклість лише за одне використання. Це комплексне рішення містить подвійний інкапсульований ретиналь разом із поживними керамідами та гіалуроновою кислотою, завдяки чому шкіра навколо очей виглядає омолодженою та гладенькою. Засіб забезпечує мʼяку дію на шкіру та не подразнює її.

Крем для обличчя Pro-Collagen Rose Marine Cream, Elemis

Elemis, крем для обличчя Pro-Collagen Rose Marine Cream

Нещодавно британський luxury-бренд Elemis відзначив 20-річчя з моменту запуску культового крему Pro-Collagen Marine Cream і на честь цієї події запустив його ексклюзивну версію — із заспокійливим екстрактом троянди.

Pro-Collagen Rose Marine Cream містить органічний гідролат англійської троянди, до складу якого входять понад 20 сортів троянд, ретельно відібраних для ідеального чуттєвого аромату.

Крем заспокоює і зволожує шкіру завдяки екстракту водорості Padina Pavonica у поєднанні з Chlorella Vulgaris. Антивікові результати доведені клінічно: засіб значно зменшує появу тонких ліній та зморшок уже за 14 днів. До речі, з 6 по 18 лютого діє знижка 20% на всі набори Elemis, тож це чудова нагода зробити собі подарунок.

Набір Illuminating Eyes Collection, iS Clinical

Набір Illuminating Eyes Collection, iS Clinical

Тут зібрані найкращі продукти для турботи про тендітну шкіру навколо очей. Цей простий трьохетапний догляд допоможе усунути помітні ознаки старіння та втоми в цій зоні. До набору входять засіб для очищення шкіри Cleansing Complex, крем Youth Eye Complex та сироватка C Еye Serum Advance+® — потужні інноваційні компоненти, які разом створюють повноцінний догляд за ніжною шкірою навколо очей, насичують її антиоксидантами й поживними компонентами, зменшують темні кола та зморшки. У результаті ви отримаєте молоду шкіру та сяючий погляд.

Сироватка для брів RevitaBrow Advanced, Revitalash

Сироватка для брів RevitaBrow Advanced, Revitalash

Ця відзначена нагородами сироватка – запатентована комбінація передових наукових технологій. Унікальний комплекс BioPeptin Complex® містить пептиди, ліпіди, біотин, екстракт зеленого чаю, багатий на пантенол. Вони кондиціонують і зміцнюють брови, покращують еластичність і сяйво, захищають їх від негативного впливу довкілля, а також запобігають пошкодженню внаслідок застосування засобів для макіяжу та стайлінгу.

Читайте також

З любов’ю: ідеї подарунків на День закоханих від Viva!

З любов’ю: ідеї подарунків на День закоханих від Viva!

11 запашних новинок від українського бренду Sister’s Aroma

11 запашних новинок від українського бренду Sister’s Aroma

Sister’s Aroma
Попередній матеріал

11 запашних новинок від українського бренду Sister’s Aroma

Тейлор Свіфт
Наступний матеріал

Сукня, як у Тейлор Свіфт на «Греммі-2024»: в яких українських дизайнерів можна знайти схожу

Новини партнерів