Бізнес по-жіночому: створи власний стартап з Mary Kay

Mary Kay
Як побудувати успішну кар'єру, не жертвуючи собою? Дізнайся, з чого можна почати, щоб не прогаяти час і можливості.

Пандемія й війна призвели до непевних заробітків та водночас змусили нас переосмислити цілі в житті. Багато хто замислився над побудовою власної справи. 

  • По-перше, ти займаєшся саме тим, що тобі подобається, адже ідея завжди лежить в колі особистих інтересів.
  • По-друге, успіх та заробітки залежать виключно від тебе. Долю виплеканої справи вирішують лише твоя активність, наполегливість, працьовитість та вміння відчувати потреби клієнтів і своєчасно пропонувати оптимальні рішення.
  • Ну і нарешті. Якщо вільне плавання вабить, або навіть якщо є певні сумніви, варто розвіяти їх та зробити перший крок.

Ти добре орієнтуєшся в асортименті косметичних продуктів? Цікавишся новинками, б’юті-трендами, науковими проривами? Тоді чому б не спробувати власний б’юті-стартап з можливістю побудови прибуткового бізнесу? Адже знання та навички можна обернути собі на користь, почати за допомогою них заробляти. Для цього достатньо стати Незалежним Консультантом з краси компанії Mary Kay®.

Нехай тебе не лякають складнощі початку своєї справи, адже бізнес із Mary Kay® – це легко, цікаво і вигідно. Консультант з краси отримує безмежні можливості для заробітку, професійного розвитку та особистісного зростання. Тому якщо ти мрієш про цікаву кар'єру, нове оточення, достаток, подорожі та інші атрибути успішного життя, то цей бізнес створений спеціально для тебе!

Чому жінки обирають бізнес із Mary Kay®?
  •  Необмежений розмір доходу та визнання. Він залежатиме лише від твоїх зусиль. Ти зможеш отримати персональну знижку консультанта та дохід від продажу кожного засобу компанії. Креативність у роботі з клієнтами та просуванні своїх послуг допоможуть тобі досягати значних фінансових показників. Одна з багатьох нагород за роботу – це захопливі подорожі Україною та за кордон, а також повага та визнання, яку найкращі Незалежні Консультанти з краси отримують на спеціальних заходах.

  • Можливість реалізувати себе, розвивати свої ділові та лідерські якості. Ти зможеш здобути впевненість у собі, своїх силах, коли зробиш перші успішні кроки як Консультантка з краси. Ти зможеш займатися улюбленою справою, отримуючи за це не лише гроші, а й різноманітні бонуси від компанії. Роблячи свій бізнес, розповідаючи про красу та здоров'я, пропонуючи спробувати інноваційні якісні продукти, ти не тільки будеш розвиватися сама – ти ще й надихнеш інших жінок, допомагаючи їм здобути впевненість у собі та своїх силах.

  • Зручний графік роботи. Ти сама зможеш планувати свій день: вирішувати, в який саме час найкомфортніше працювати, а коли варто більше часу присвятити своїй другій половинці, дітям чи улюбленому хобі. Ти зможеш створювати базу клієнтів незалежно від того, де ти живеш або де живуть вони, та проводити консультації так, як тобі найбільше підходить – у Skype, Zoom, через месенджери, або особисті зустрічі.

  • Сама собі керівниця. Невже можна згаяти можливість працювати без боса і самій планувати свій час, відчувати неймовірне задоволення від управління всіма процесами й насолоджуватися власною незалежністю? Важко встояти перед такими перевагами.

  •  Постійна підтримка від компанії. Ти зможеш вибудовувати власний бізнес із можливістю будь-коли звернутися по допомогу. Нехай тебе не лякають можливі відмови клієнток або недостатній досвід продажу. Із Mary Kay® це – не проблема. Компанія буде постійно підтримувати тебе: проводити корисні майстер-класи, навчати роботі з запереченнями, ділитися секретами побудови тривалих і сповнених довіри відносин із клієнтками та надасть відчутну знижку на косметичну продукцію.

  •  Бути впевненою в якості продукції. За засоби компанії тобі точно не доведеться червоніти. Якість – це те, на чому тут не заощаджують. Адже сучасна б'юті-індустрія – це не лише яскравий макіяж, це ще й турбота про здоров'я клієнтів. Компанія постійно інвестує у власні науково-дослідні центри, де кожен продукт проходить оцінку дерматологів та офтальмологів.

  •   Допомагати іншим. Mary Kay® невпинно дотримується своєї місії – збагачувати життя жінок та їхніх сімей у всьому світі. Щодня компанія робить свій внесок у втілення змін, підтримуючи благодійні неурядові фонди та організації, які зосереджені на дослідженнях онкологічних захворювань та підтримці жінок, які стикнулися з проблемою раку молочної залози, а також жінок, які постраждали від домашнього насильства. Благодійна програма передбачає допомогу жінкам і дітям за кошти від продажу продукції. 

Почни свій бізнес із Mary Kay® вже сьогодні! 

Розпочати співпрацю – легко. Знайди Б’юті-експертку на сайті Mary Kay®. Вона буде твоєю наставницею та пояснить, як здійснити перші кроки на шляху твого успіху.

Тіна Кароль знялась у фотосесії для Vogue CS
Попередній матеріал

Кароль знялась у сексі-фотосесії і порівняла свою ранню творчість з гидким каченям: «Наївні пісні»

4 модні тренди весни 2023: на який одяг варто звернути увагу
Наступний матеріал

4 модні тренди весни 2023: на який одяг варто звернути увагу

Новини партнерів