4 вправи для красивої спини: радить Марина Боржемська

Марина Боржемська
Марина Боржемська, ведуча мейковер-шоу «Щасливі за сім днів», поділилася добіркою корисних вправ для спини. За словами фітнес-тренера, простий комплекс допоможе уникнути сутулості та в'ялості шкіри.

Цінними порадами Марина Боржемська ділиться не лише в ефірі СТБ, а й у соціальних мережах. Так, жінка поділилася корисним та ефективним комплексом вправ для спини.

"Хочете носити влітку сукню з глибоким вирізом ззаду? Щоденна сидяча робота не проходить безвісти. Результатом можуть стати сутулість, в'яла шкіра та «крила». Цей комплекс допоможе позбавитися таких нюансів".

Читайте також

Несподівано! Холостяк Алекс Топольський мерщій втік з вечірки у промовідео нового сезону

Несподівано! Холостяк Алекс Топольський мерщій втік з вечірки у промовідео нового сезону

  • Плавання

Вихідна позиція: ляжте на підлогу на живіт. Рухи: на вдиху відірвіть прямі руки та ноги від підлоги. Рухайте ними, як при плаванні кролем. Намагайтеся не напружувати шию.

  • Човник

Вихідна позиція: продовжуйте лежати на животі. Рухи: захопіть гомілка руками із зовнішнього боку і розгойдуйте вперед-назад, намагаючись досягти максимальної амплітуди. Після вправи потягніться у зворотний бік, вигнувши спину вперед.

  • Кішка

Вихідна позиція: встаньте на карачки. Рухи: плавно вигинайте спину в один і інший бік. Робіть вправу повільно, відчуваючи кожен хребець.

  • Повороти

Вихідна позиція: сядьте на підлогу з витягнутими ногами та рівною спиною. Рухи: повертайте корпус вправо-вліво, якнайдалі витягаючи руки в різні боки. Скручування хребта мають відбуватися на видиху.

Марина Боржемская

Фото: пресслужба

Кейт Бланшетт
Попередній матеріал

Ідеальна жінка: 52-річна Кейт Бланшетт вразила шикарною фігурою у спокусливій сукні

Даша Астаф'єва
Наступний матеріал

Даша Астаф'єва розповіла, який спосіб життя необхідно вести задля збереження молодості

Новини партнерів