Несподівано! Холостяк Алекс Топольський мерщій втік з вечірки у промовідео нового сезону

Холостяк Алекс Топольський
Подивитися це відео варто хоча б задля того, щоб помилуватися, як він біжить... назустріч коханню.

Навесні 2022 на СТБ стартує 12-й сезон реаліті «Холостяк». Шукати кохання цього разу буде 32-річний українець, який побудував успішний бізнес в Америці, Алекс Топольський. Поки телеглядачі чекають на нову красиву історію стосунків, творці шоу представили інтригуючий проморолик, присвячений новому сезону проєкту. Про його створення, ідею і про те, на що ж готовий новий Холостяк заради кохання, розповіла промодиректорка каналу Лідія Паньків.

Читайте також

Екс-Холостяк Макс Чмерковський розповів, як виживав в еміграції

Екс-Холостяк Макс Чмерковський розповів, як виживав в еміграції

Топ-3 правила життя нового Холостяка Алекса Топольського

Топ-3 правила життя нового Холостяка Алекса Топольського

  • Ідея проморолика

В Алекса є все, про що багато хто тільки мріє: американське «кіношне» життя, робота мрії, вишукані вечірки в найрозкішніших місцях мегаполісу, можливості, амбіції та успіх. Однак часом за «красивою обгорткою», галасливими компаніями та рутинністю криється самотність. Стає неважливо, є в тебе гроші і вплив чи ні, якщо поряд немає справжньої люблячої людини, яка розділить моменти радості та підтримає у складні періоди. За покликом серця Алекс вирушає на пошуки кохання та щирості. У цьому йому допоможе проєкт «Холостяк».

  • Сюжет

Події у проморолику розгортаються в апартаментах пентхауса, на світській вечірці. Як на долоні верхівки мангеттенських будівель, іде дощ. Холостяк перебуває в оточенні красивих людей, атмосфері багатства, флірту, пустих балачок і самотності. Серед фальшивих посмішок гостей він почувається білою вороною. На його обличчі читається питання – чи  щасливий він зараз. Монотонний вечір перериває, здавалося б, незначна подія – падіння вази з трояндою. Ця троянда нагадує героєві про справжні почуття і живі, як ця квітка, емоції. Вона стає його символічним дороговказом і приводить туди, де живуть справжні почуття, – на проєкт «Холостяк». За сюжетом проморолика, Алекс залишає вечірку і вирушає в непросту, але цікаву пригоду, мета якої – знайти ту єдину. Холостяк готовий витримати на своєму шляху будь-які труднощі та перемоги, бо знає, що біжить він назустріч своєму коханню. Подолавши тисячі кілометрів та випробувань, він опиняється там, куди привело його серце. Поле троянд символізує готовність Алекса впустити в життя кохання та гармонію. Його серце відкрите для почуттів. 

  • Особливості зйомок

Подорож до Америки вдалося реалізувати завдяки сучасним технологіям. Знімання відбувалось у студії віртуального виробництва One location з використанням LED-екранів, Unreal Engine, nDisplay, системи трекінгу камери та об’єктів. За допомогою LED-екранів вдалося спорудити локацію пентхауса і створити реалістичне відчуття дощового Нью-Йорка за вікном. Такі технології застосовують у роботі над голлівудськими фільмами та серіалами.

Незважаючи на 30-годинні зйомки напередодні, Алекс готовий був зніматися стільки, скільки потрібно. Він справді багато бігав заради ідеальних дублів, зокрема в морозну погоду вночі. Кожен Холостяк на СТБ – прояв витривалості, рішучості, терпіння. Алекс дуже виважений, спокійний, але й не без почуття гумору. Він бачив у Голлівуді різні зйомки, але нашими був приємно здивований та відзначив, що в Україні кіно- і телевиробництво на дуже високому рівні.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Холстяк & Холостячка (@holostyakstb)

Холостяк Алекс Топольський

Холостяк Алекс Топольський

Холостяк Алекс Топольський

Холостяк Алекс Топольський

Холостяк Алекс Топольський

Фото: пресслужба

Євген Хмара
Попередній матеріал

Дуже небезпечно! Євген Хмара з дружиною потрапили у великі неприємності під час відпочинку

Ріанна вагітна
Наступний матеріал

Офіційно! Ріанна вагітна від репера A$AP Rocky

Новини партнерів