Viva! Переможці-2 разом із Соломією Вітвицькою надихають Південно-Африканську республіку.

Viva! Переможці-2
У ці дні соціально-мультимедійний проект Переможці-2, створений ТСН, 1+1 та журналом Viva!, вперше представлений у містах Кейптаун, Преторія, Йоганнесбург на запрошення Південно-Африканської Республіки.

Подія відбувається за участю Фонду «Ти не один», Української асоціації в ПАР за підтримки Посольства України та МЗС. Тепер на карті світового туру Переможців 23 країни.

У перший день виставку з історіями українських героїв зустрічали на прийомі у Посольстві України до ПАР у місті Преторія у послів та дипломатів різних країн світу. Далі проект з фото та відео вирушає на велику подію до Кейптауну до будівлі театру Artscape.

Читайте також

Весь зал на церемонії "Viva! Найкрасивіші-2018" стоячи аплодував Переможцям

Весь зал на церемонії "Viva! Найкрасивіші-2018" стоячи аплодував Переможцям

Соціальний проект Переможці підбиває підсумки: спортивні протези, тренінги з реабілітації, виставки

Соціальний проект Переможці підбиває підсумки: спортивні протези, тренінги з реабілітації, виставки

Виставка складається з 17 фотографій паралімпійців, ветеранів та волонтерів антитерористичної операції (АТО), відеоарту та благодійних випусків журналів. Автори фотографій – Олександр Мордерер та Тетяна Рубльова. Це історії про відважних хлопців, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу. У центрі уваги – психологічна реабілітація ветеранів, які повертаються до мирного життя Вони перемогли ворога, біль, депресію, страждання і здобули своє щастя, щоб жити далі. Як це вдалося? Проект вчить не здаватися, йти через біль та депресію, прощати та допомагати іншим.

Журнал Viva! Переможці-2 для героїв АТО

На африканській землі Переможців представлять герої та ветерани АТО Володимир Воропай та Ольга Тарасевич (Бенда); Соломія Вітвіцька, куратор проекту, ведуча новин ТСН; та відома волонтер Ганна Гвоздяр.

</p >

Переможці здійснять похід до серця Кейптауна – на Їдальню Гору, звідки відкривається дивовижний краєвид на все місто та на ціле узбережжя. Українці проведуть зустрічі зі школярами Клеймонта, вестерна Кейпа та українською громадою, а також африканськими парламентарями та відомими місцевими паралімпійцями.

Viva! Переможці-2

Viva! Переможці-2

Фото: прес-служба 1+1

Реабілітація та проблеми людей з інвалідністю дуже актуальні у ПАР, і згідно зі статистикою у чотирьох регіонах Південної Африки лише 26-55% таких людей мають вільний доступ до важливої допомоги. Українські Переможці показують неймовірні історії героїв та паралімпійців про подолання тяжких травм та перемогу над собою, про те, як волонтери, медіа, телезірки, лідери думок, активісти, дипломати, компанії, фонди та об'єднуються разом та досягають неймовірних результатів, незважаючи на важку ситуацію у країні – навчають протезистів, забезпечують спортивні протези, програми реабілітації, впливають на важливі державні зміни та надихають увесь світ.

Нагадаємо, що Переможців підтримують Нік Вуйчич, Девід Лінч, Папа Римський Франциск, відомий американський ветеран Шайло Гарріс та інші.

Читайте також

Спецвипуск "Viva! Переможці": Сергій Шовковий

Спецвипуск "Viva! Переможці": Сергій Шовковий

Viva! Переможці! Проект про героїв АТО підкорює Близький Схід

Viva! Переможці! Проект про героїв АТО підкорює Близький Схід

Connecting Women
Попередній матеріал

Усі подробиці жіночої конференції Connecting Women: як це було

Viva! Переможці
Наступний матеріал

Viva! Переможці підкорили Південно-Африканську Республіку

Новини партнерів