Весь зал на церемонії Viva! Найкрасивіші-2018 стоячи аплодував Переможцям

Viva! Найкрасивіші-2018
2 лютого відбулася 10 ювілейна церемонія нагородження «Viva! Найкрасивіші". Традиційно перед концертом цього вечора червоною доріжкою пройшли популярні артисти, співаки, телеведучі, спортсмени.

Грандіозна подія відвідала команда зірок телеканалу 1+1: Соломія Вітвіцька з Переможцями, Дмитро Комаров, Олександра Лобода, Ігор Циганик, Єгор Гордєєв, Людмила Барбір із Русланом Сенічкіним та учасником проекту «Здійсни мрію» Миколою Галушки.

Читайте також



Хвилюючим моментом концерту стала презентація відеоарту спільного проекту ТСН та журналу Viva! «Переможці», присвяченого героям АТО. Зал аплодував стоячи, висловлюючи щиру подяку всім захисникам України. Серед глядачів були ветерани АТО Вадим Свириденко та Дмитро Блохін із дружинами, тендітна захисниця України Ольга Тарасевич. Найкрасивіші українці – герої, які віддали частину себе за свободу всіх нас.

Весь зал на церемонії "Viva! Найкрасивіші-2018" стоячи аплодував Переможцям

Весь зал на церемонії "Viva! Найкрасивіші-2018" стоячи аплодував Переможцям

Весь зал на церемонії "Viva! Найкрасивіші-2018" стоячи аплодував Переможцям


Куратор проекту, яка веде ТСН на телеканалі 1+1 Соломія Вітвицька привітала присутніх, вимовила слова подяки всім небайдужим, хто допоміг проекту, та розповіла про грандіозні досягнення у проекті в  2017 року:

«У нас був розкішний рік, ми були з проектом у багатьох країнах, спецвипуск журналу «Viva! Переможці» вже в руках Ніка Вуйчича, американського ветерана Шайло Харріса, Девіда Лінча та у Папи Римського. Ми пережили багато зворушливих моментів, бачимо, як змінюється життя людей з інвалідністю в Україні. Напередодні Нового року було законодавчо затверджено, що у всіх офіційних документах буде лише це формулювання. Є багато планів на новий рік. Проект запрошують до Австралії, на нього чекають у ПАР. Цим проектом ми розповідаємо про ситуацію у країні. У сім'ях учасників проекту народжуються діти, життя продовжується, тому обов'язково будуть треті «Переможці».

Читайте також

Весь зал на церемонії "Viva! Найкрасивіші-2018" стоячи аплодував Переможцям

Весь зал на церемонії "Viva! Найкрасивіші-2018" стоячи аплодував Переможцям


Детально дивіться все в телетрансляції церемонії «Viva ! Найкрасивіші-2018» на телеканалі 1+1 вже цієї неділі, 11 лютого, о 23:10.

Соціальний мультимедійний проект ТСН та Viva! «Переможці» - це чудові фото, створені Олександром Мордерером та Тетяною Рубльовою, відеоарт з неймовірними кадрами зі знімального майданчика та спеціальні благодійні випуски журналу Viva! Переможці. Герої проекту – люди з необмеженими можливостями, ветерани АТО та паралімпійці, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу! Вони гартують дух і тренують тіло, вони не здаються перед труднощами, надихають і допомагають іншим. Це історії про мужність та перемоги над собою, над болем, над обставинами. Благодійна мета проекту – психофізіологічна реабілітація ветеранів АТО та розвиток спортивного протезування, доступність суспільного простору.

Читайте також

Viva Переможці в Чехии
Попередній матеріал

"Viva! Переможці" в Чехии: украинский социальный мультимедийный проект увидела Прага

Viva! Переможці
Наступний матеріал

Viva! Переможці! Проект про героїв АТО підкорює Близький Схід

Новини партнерів