Гала-прем’єра детективного фільму «Смерть на Нілі»: фоторепортаж

Смерть на Нілі
Повернення бельгійського детектива Еркюля Пуаро на екрани у кінокартині «Смерть на Нілі».

У столичному кінотеатрі «Оскар» (ТРЦ Gulliver) відбулась гала-прем’єра детективного фільму «Смерть на Нілі». Нову роботу режисера Кеннета Брани першими переглянули Богдан Юсипчук, Анна Добриднєва, Слава Соломка, Стася Ровінська, Серж Смолін та Серж Пайе, Любомир Левицький, Marietta, Khayat, Олена Лавренюк, Жан Гріцфельдт, Наталка Карпа, Art Demur, Соломія Вітвіцька, Тоня Ноябрьова та інші зіркові гості й журналісти.

Khayat

Khayat

Олена Лавренюк

Олена Лавренюк

Жан Гріцфельдт

Жан Гріцфельдт

Наталка Карпа

Наталка Карпа

Богдан Юсипчук

Богдан Юсипчук

Анна Добриднєва

Анна Добриднєва

Слава Соломка

Слава Соломка

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька

Наталка Карпа, Соломія Вітвіцька

Серж Смолін та Серж Пайе

Серж Пайе і Серж Смолін

Любомир Левицький

Любомир Левицький

Анастасія Даугуле

Анастасія Даугуле

Marietta

Marietta

Режисер Кеннет Брана («Тор», «Гамлет») і сценарист Майкл Ґрін («Той, хто біжить по лезу 2049», «Логан») почали обговорювати можливість подальшої екранізації творів Аґати Крісті після успішного фільму «Вбивство у Східному експресі». Запланувавши створити кінематографічний всесвіт відомої письменниці, творці зупинилися на історії «Смерть на Нілі». Довгоочікувана стрічка виходить на великі екрани з 10 лютого.

Фільм розказує про відпочинок бельгійського детектива Еркюля Пуаро на борту гламурного пароплава у Єгипті. Усе йде шкереберть після трагічного завершення медового місяця однієї ідилічної пари. І відпустка Пуаро перетворюється на страхітливий пошук убивці. Історія розгортається на тлі епічних пейзажів з широкими пустелями та величними пірамідами Гізи. У ній є місце неприборканій пристрасті та паралізуючим ревнощам, групі бездоганно вдягнених героїв-космополітів, а також чималій кількості сюжетних поворотів, що змусять глядача ламати голову до кінця, аж до шокуючої розв’язки.

Аґата Крісті — одна з найвідоміших письменниць усіх часів. Вона вдало закручує свої сюжети і глибоко проникає у людські почуття. Її історії захоплюють неймовірними таємницями вбивств.

Стрічка «Смерть на Нілі» показує силу неприборканої пристрасті в гламурному оточенні.  Еркюль Пуаро отримає можливість бути свідком незліченних багатств, влади, грошей, впливу, романтики, розкішного одягу, вишуканого вина та неймовірних подорожей. Проте в центрі цього є щось гниле. Це змушує і детектива, і глядача почуватись незручно та створює відчуття напруги протягом усього фільму.

Читайте також

Дженніфер Лопес обрізала довге волосся: розглядаємо нову зачіску зірки

Дженніфер Лопес обрізала довге волосся: розглядаємо нову зачіску зірки

Адель виходить заміж? Співачка засвітила обручку на премії BRIT Awards 2022

Адель виходить заміж? Співачка засвітила обручку на премії BRIT Awards 2022

Фото: Кирило Авраменко

бранч Connecting Women
Попередній матеріал

Як перестати встигати та почати жити: як пройшов бранч Connecting Women за участю Ірини Заверухи

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек
Наступний матеріал

Вийду за тебе! Дженніфер Лопес у весільній сукні і закоханий по вуха Бен Аффлек на прем'єрі в США

Новини партнерів