Топ-3 концерти зими: знаменитий оркестр НАОНІ представить музичні хіти в унікальному аранжуванні

НАОНІ
Важко знайти в нашій країні людину, яка не знає НАОНІ. А кожен, хто хоч раз був на їхньому виступі, розуміє, наскільки унікальним є цей колектив.

Пропонуємо провести перший місяць 2024 року під акомпанемент живої музики. Куди сходити і що послухати – розповідаємо далі.

Концерти, які варто відвідати у січні

  • 21 січня: світові хіти в унікальному аранжуванні НАОНІ

На сцені культурного кластеру «Краків» прозвучать найкращі світові хіти в унікальному аранжуванні НАОНІ Оркестра. Національний академічний оркестр народних інструментів України не потребує особливого представлення. Це один із флагманів країни у жанрі інструментальної музики, яку він віртуозно та з вогником виконує на традиційних народних інструментах. В арсеналі оркестру є понад 40 маловідомих і дуже рідко вживаних у наші дні інструментів: від цимбал та бандури до майже забутих бугая, тилинки та дримби.

Проте найбільше музичний колектив уславився своїми абсолютно неймовірними аранжуваннями для відомих світових хітів та сучасних композицій: поп-музика, джаз, шедеври рок-музики. І звичайно, найпочесніше місце у великому репертуарі оркестру НАОНІ займають твори українських композиторів.

  • 21 січня та 17 лютого: НАОНІ з дитячою програмою «Чарівна паличка диригента»

21 січня в культурному кластері «Краків» та 17 лютого 2024 року у Pochayna Event Hall відбудуться концерти для дітей «Чарівна паличка диригента». 

Магія музики та унікальні музичні інструменти: як це впливає на людину, на її вчинки, дії та поведінку? Чи може злий, негативний персонаж перетворитись за допомогою музики на доброго і дружнього? Що робить нас людяними і гармонійними у стосунках з самим собою та з друзями? Саме на такі питання слухачі будуть розмірковувати на концертній програмі «Чарівна паличка диригента». 

Диригент та музиканти оркестру у взаємодії з казковими персонажами Дарт Вейдером та Гаррі Поттером проведуть слухачів по магічному музичному дійстві під час якого  діти познайомляться із багатьма народними та класичними  музичними інструментами, повчать чи згадають українську абетку, послухають і подивляться фрагменти з улюблених кінофільмів Гаррі Поттер, Зоряні війни та мультфільмів. А також діти навіть зможуть долучитись до спільного музикування з оркестрантами НАОНІ на одній сцені та спробувати пограти на різних інструментах.

  • 17 лютого: концерт «Кіносимфонія»

Концертна шоу програма «Кіносимфонія» в Pochayna Event Hall – це найкращі саундтреки до фільмів в особливому українському звучанні, костюмовані перформенси та вражаюча кругова відеопроєкція.

Сім разів колективу НАОНІ заслужено діставалася перемога на проєкті «Битва оркестрів», а за останні кілька років під художнім керівництвом Віктора Гуцала музичні експерименти оркестру ставали дедалі цікавішими, сміливішими та новаторськими. У співпраці з представниками сучасних жанрів музики та топовими виконавцями успішно пройшли спільні концерти з багатьма зірками нашої української сцени, серед яких були ONUKA, Олег Скрипка, Руслана, Джамала, Артем Пивоваров, колективи «Друга ріка», Mad Heads, KozakSystem та інші.

А тепер уявіть оркестрове звучання музики з відомих світових кінохітів зі звуками дримби та окарини, цимбал та бандури, трембіти та сопілки… Тепер помножте це на 40 музикантів, які виконують мелодії з «Гаррі Поттера», «Одного разу в Америці», «Хрещений батько», «Гра престолів»  або «Імперський марш» із «Зоряних війн» і передають їх з особливою українською звуковою ідентичністю в неймовірній оркестровій палітрі!

Читайте також

Lama відверто розповіла про стосунки з молодшим на 18 років чоловіком. Ексклюзив Viva!

Lama відверто розповіла про стосунки з молодшим на 18 років чоловіком. Ексклюзив Viva!

Зірка «Холостяка» Вікторія Варлей про партнерські пологи і народження первістка в 39 років. Інтерв'ю

Зірка «Холостяка» Вікторія Варлей про партнерські пологи і народження первістка в 39 років. Інтерв'ю

 

Caribbean Club
Попередній матеріал

Культові карибські вечірки, вар’єте «Рояль» у форматі дінер-шоу: що готує на січень Caribbean Club

Алан Бадоєв
Наступний матеріал

«Усе ще триває той самий лютий»: Алан Бадоєв оголосив дату телепрем’єри фільму «Довга доба»

Новини партнерів