Зірка «Холостяка» Вікторія Варлей про партнерські пологи і народження первістка в 39 років. Інтерв'ю

Вікторія Варлей
«Ми від початку і до кінця були разом»: акторка Вікторія Варлей 1 січня стала мамою – народила доньку. Про пологи і секрети збереження краси вона розповіла в інтерв'ю Viva!

Багато з вас пам'ятають харизматичну красуню Вікторію Варлей як акторку кіно та серіалів і учасницю 12-го сезону романтичного реаліті СТБ «Холостяк». Після 24 лютого 2022 року її життя, як і кожного українця, перевернулось. Рятуючись від війни, вона переїхала до США, де доля подарувала їй шалене кохання та звела з майбутнім чоловіком. У 39 років Вікторія вперше стала мамою. Про партнерські пологи, секрети збереження фігури та шкіри обличчя, а також ім'я дитини – читайте в ексклюзивному інтерв'ю.

Зірка шоу «Холостяк 12» й акторка Вікторія Варлей знялась у фотосесії вагітна

— Вікторіє, вітаю тебе і твого коханого з народженням первістка! Як ти себе почуваєш і як пройшли пологи?

Дякую! Я чомусь відчувала, що все станеться 5 січня, але донечка, як справжній Козеріг, вирішила по-своєму і народилась «з розмахом» на Новий рік 1 січня (усміхається). Я від початку планувала природні пологи, готувалась: займалась дихальною йогою, прослухала сотні годин лекцій, щоб підготувати своє тіло. 31 грудня я відчула увесь «кайф» переймів, епідуральну анестезію (до речі, дівчата, не відмовляйтесь, якщо лікарі пропонують) і вже 1 січня почала народжувати. Знову ж таки, дитина мала свої плани й уляглась обличчям вгору, що є показанням до КР. Перше, що я сказала, коли вже все закінчилось: «Несіть мені стягуючий пояс».

— Чи був чоловік присутній під час народження дитини?

О так! Ми були від початку і до кінця разом. Взагалі я відмовлялась від його присутності на пологах, але коли зайшов лікар і сказав: «Будемо народжувати», все почало розвиватись так стрімко, що чоловік і оговтатись не встиг, як вже тримав мою ногу. А я спостерігала за цим усім, наче за мультиком, і уважно слухала вказівки медсестер. В якийсь момент чоловік попросив, щоб його змінили: йому треба було присісти… Не витримав такого навантаження.

— Маєш чудовий вигляд. Розкажи, чи готувалась ти заздалегідь до вагітності? Це був запланований крок чи радше приємний сюрприз?

Ми не планували, але й не були проти. Тому й ніяк не готувались. Просто відчували себе шалено закоханими одне в одного. Плюс, свіже океанське повітря, спорт, правильне харчування і вуаля – приємний сюрприз (усміхається).

Зірка шоу «Холостяк 12» й акторка Вікторія Варлей знялась у фотосесії вагітна

— Як період вагітності вплинув на ваші подружні стосунки, твою акторську кар’єру, твій характер і світосприйняття загалом?

Під час вагітності багато змінилось в нашому житті. У нас сталось стільки подій і потрясінь, як гарних, так і поганих. Але всі вони ще сильніше обʼєднали нас. Я зрозуміла, що таке «і в радості, і в горі». Що стосується акторської карʼєри, то на це вплинула не вагітність, а війна!

— Що для тебе було найважливішим протягом цих дев'яти місяців і як ти дбала про своє фізичне та емоційне здоров’я?

Гармонія. Я дуже емоційна людина, можу бути запальною. Під час вагітності я повністю присвятила весь час собі, догляду за собою, харчуванню і спорту: це був мій особистий челендж. Я ходила на пілатес до тих пір, поки на 7 місяці мені не сказали: «Сорі, але ми вже боїмось брати на себе таку відповідальність». Вдома я займалась йогою для вагітних, також відвідувала спеціальний масаж для майбутніх мам, користувалась кремами, скрабами та оліями. І це було недарма – у мене не лишилось жодної розтяжки на тілі.

— Як вдалося зберегти обличчя і фігуру без втручання косметологів? Чи маєш секретні лайфхаки?

Це окрема тема! Під час вагітності я зрозуміла, що всі інʼєкції краси і апаратні процедури для шкіри мені не доступні найближчі півтора року, але хотілось зберегти обличчя молодим і пружним. Так я почала вивчати всі можливі техніки масажу обличчя, включаючи face fitness, тейпування, гуаша, буккальний масаж, техніку мʼюїнг. Я придбала понад 10 різних курсів, зокрема анатомічний – з розташування мʼязів. Результат настільки мене приголомшив, що я вирішила відмовитись від інʼєкційних процедур принаймні на найближчі років 10, а там подивимось. Під час вагітності я набрала плюс 21 кг, але по моєму обличчю цього зовсім не було помітно саме через досконало підібрані вправи.

— Ви з коханим уже визначились з ім'ям для дитини? Це буде американське чи, можливо, українське ім’я?

У мене було підготовлене імʼя для дівчинки заздалегідь. І кажучи заздалегідь, я маю на увазі ще з часів мого дитинства, тому я не вагалась. Воно не американське, але і не українське. Це французьке імʼя – Мішель. Перекладається як «подарунок від Бога».

Зірка шоу «Холостяк 12» й акторка Вікторія Варлей знялась у фотосесії вагітна

— Що тобі найбільше подобається і не подобається в Маямі, у порівнянні з Україною?

Обожнюю клімат і життя біля океану.

Не подобається те, що навколо багато росіян. Тих самих, які називають війну «спецоперацією». Для мене ці люди – дно. Так, ми не обираємо своєї національності під час народження, але ж маємо вибір, якою людиною стати. З Україною Маямі не порівнюю, бо Україна – це мій дім.

— Що для тебе означає комфорт і як ви його створюєте у своєму сімейному житті?

Комфорт – це здорові стосунки. Коли в парі є розуміння потреб одне одного, є підтримка і кохання. Для мене дуже важливий затишок вдома. Я вміло можу його створити не тільки за допомогою атрибутів. На щастя, мій чоловік – найспокійніша і найкомфортніша людина, з якою мені доводилось перетинатись. Ми обоє домашні, не любимо великих компаній і гучних вечірок. Нам класно удвох. Точніше, вже вчотирьох: я, чоловік, донька і наша собачка Чоко (усміхається).

— Наскільки мені відомо, твій чоловік з дитинства проживає в Америці, однак за походженням він росіянин. Яка в нього позиція щодо війни в Україні?

Саме так, він у 14 років переїхав з батьками до Нью-Йорку, де прожив 31 рік, допоки не опинився в Маямі. Ось щойно я саме поставила йому це запитання, щоб уникнути зіпсованого телефону, і його відповідь: «Огида та зневага до російської федерації».

— Як гадаєш, яким татом він буде?

Він буде чудовим батьком, тим паче що його досвід набагато більший за мій – він має двох дітей від попереднього шлюбу. Коханий дуже мені допомагає: знає, як памперси змінити, як заспокоїти та нагодувати з пляшечки. Я цілком і повністю йому в цьому сенсі довіряю.

— Яку б рису від тебе та коханого ти хотіла б, щоб перейняла ваша донька?

Нехай донька візьме все найкраще з нас обох, в чому я точно не сумніваюсь. Вона буде неймовірно талановитою, а головне – щасливою.

Зірка шоу «Холостяк 12» й акторка Вікторія Варлей знялась у фотосесії вагітна

Зірка шоу «Холостяк 12» й акторка Вікторія Варлей знялась у фотосесії вагітна

Фото: Романа Урбанович

Читайте також

Міка Ньютон показала казкові фото свого весілля

Міка Ньютон показала казкові фото свого весілля

Lama відверто розповіла про стосунки з молодшим на 18 років чоловіком. Ексклюзив Viva!

Lama відверто розповіла про стосунки з молодшим на 18 років чоловіком. Ексклюзив Viva!

Lama
Попередній матеріал

Lama відверто розповіла про стосунки з молодшим на 18 років чоловіком. Ексклюзив Viva!

Інес де Рамон і Бред Пітт
Наступний матеріал

Інес де Рамон: історія жінки, яка завоювала серце Бреда Пітта

Новини партнерів